Announcement

Collapse
No announcement yet.

PB download sources with CVS under Windows

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • PB download sources with CVS under Windows

    Hello,
    i'm trying to download Openexchange source from windows using tuutoiseCVS but i ' have a problem with the url specified
    can you tell me what is the right url ?
    i used this one ("cvs -d server:anonymous@www.open-xchange.com:/var/lib/cvs co open-xchange").


    but it seems to be wrong.

    Thanks !!
    Last edited by portal_man; 03-06-2007, 10:19 AM.

  • #2
    Think you're speaking about tortoisecvs.

    Tested it and works without problems.

    Read the documentation and if you run into further trouble post the settings you used. Don't forget to insert the correct module you want to check out (open-xchange fpr example)!


    Daniel

    Comment


    • #3
      I use CVSROOT= server:anonymous@www.open-xchange.com:/var/lib/cvs

      Tortoise interpret :
      - protocole "server:"
      - paramètre du protocole "empty"
      - serveur "www.open-xchange.com"
      - port "empty" (use the 2401 by default)
      - dossier de référentiel "/var/lib/cvs"
      - nom d'utilisateur "anonymous"
      - module "openxchange"

      The import don't work and TortoiseCvs gave me :

      "Dans D:\DOCUME~1\YAMSEL~1\LOCALS~1\Temp\TortoiseCVS make new module temp\ : "C:\Program Files\TortoiseCVS\cvs.exe" -q import -m openexchange tcvs-vendor tcvs-release
      CVSROOT= server:anonymous@www.open-xchange.com:/var/lib/cvs

      connect to www.open-xchange.com:2401 failed: Une tentative de connexion a échoué car le parti connecté n'a pas répondu convenablement au-delà d'une certaine durée ou une connexion établie a échoué car l'hôte de connexion n'a pas répondu.
      Erreur : échec de l'opération CVS"
      Last edited by portal_man; 03-06-2007, 10:19 AM.

      Comment


      • #4
        It also don't work with eclipse :
        - host "www.open-xchange.com"
        - repository path "/var/lib/cvs"
        - user "anonymous"
        - password ""
        - connection type "pserver"
        - use default port

        ...waiting...

        "Couldn't connect to ..."

        Comment


        • #5
          Originally posted by portal_man View Post
          - module "openxchange"
          This module doesn't exist

          Screenshot added...

          Daniel
          Attached Files

          Comment

          Working...
          X