Announcement

Collapse
No announcement yet.

Stuck at 90% when trying to login

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Stuck at 90% when trying to login

    Hi,

    When trying to login as a user the logon screen gets stuck at 90% with the message:

    Initializing .... Please Wait ....

    Does anyone have any ideas why???

    Cheers

  • #2
    Is there any Javascript error message at the browser? Try Firefox with Firebug. Did you cleared the cache/cookies?

    Greetings

    Comment


    • #3
      Hi,

      Its working perfecting in Firefox, in ie we get an error:

      Line: 99422422
      Char: 5
      Error: Invalid Argument
      Code: 0
      URL:// ox.html

      Comment


      • #4
        It looks like some Ajax related error
        Do u get any Logs for your Webserver??



        Originally posted by Gobby View Post
        Hi,

        Its working perfecting in Firefox, in ie we get an error:

        Line: 99422422
        Char: 5
        Error: Invalid Argument
        Code: 0
        URL:// ox.html

        Comment


        • #5
          Hi,

          I have the same error,
          IE 6.0.2800.1106

          With works ok.

          Comment


          • #6
            hello

            on ie 6 i get the same error
            on firefox its work

            in log i see nothing what tell my a problem with ajax

            Comment


            • #7
              Hi,

              "Serverside" ajax is only about sending and receiving data to the client which runs the GUI. Javascript errors at the User Interface are always logged by the browsers JS execution engine.

              Greetings

              Comment


              • #8
                Wow, I'm not the only one then, thats good to know, tried all sorts of things, still only works with firefox, gets stuck at 90% in IE, tried four machines, same thing.

                Any ideas what is wrong? Any pointers, no obvious errors in Apache logs

                Comment


                • #9
                  Anyone any idea how to resolve?

                  Comment


                  • #10
                    I've got the some failure.
                    In firebug I can see the following error:

                    unreadCounterStorage is not defined
                    loadFolderTree(undefined, undefined)ox.html (line 13836)
                    triggerEvent()concat_init.js (line 137)
                    (no name)(undefined)concat_init.js (line 1963)
                    callback()concat_init.js (line 1433)
                    [Break on this error] undefined.

                    In open-xchange.log:
                    07.11.2007 08:56:09 com.openexchange.sessiond.SessionObject getUserConfiguration
                    SCHWERWIEGEND: USS-0003 Category=8 Message=Configuration for user 4 could not be found in context 1 exceptionID=183458554-192
                    USS-0003 Category=8 Message=Configuration for user 4 could not be found in context 1 exceptionID=183458554-192
                    at com.openexchange.groupware.RdbUserConfigurationSto rage.getUserConfiguration(RdbUserConfigurationStor age.java:116)
                    at com.openexchange.groupware.CachingUserConfiguratio nStorage.getUserConfiguration(CachingUserConfigura tionStorage.java:143)
                    at com.openexchange.sessiond.SessionObject.getUserCon figuration(SessionObject.java:381)
                    at com.openexchange.ajax.writer.FolderWriter.<init>(F olderWriter.java:113)
                    at com.openexchange.ajax.Folder.actionGetRoot(Folder. java:289)
                    at com.openexchange.ajax.Folder.actionGetRoot(Folder. java:264)
                    at com.openexchange.ajax.Folder.actionGet(Folder.java :220)
                    at com.openexchange.ajax.Folder.doGet(Folder.java:169 )
                    at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:740)
                    at com.openexchange.ajax.AJAXServlet.service(AJAXServ let.java:399)
                    at com.openexchange.ajax.SessionServlet.service(Sessi onServlet.java:138)
                    at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:853)
                    at com.openexchange.tools.ajp13.AJPv13Request.respons e(AJPv13Request.java:92)
                    at com.openexchange.tools.ajp13.AJPv13RequestHandler. createResponse(AJPv13RequestHandler.java:357)
                    at com.openexchange.tools.ajp13.AJPv13Connection.crea teResponse(AJPv13Connection.java:168)
                    at com.openexchange.tools.ajp13.AJPv13Listener.run(AJ Pv13Listener.java:246)
                    at java.lang.Thread.run(Thread.java:595)
                    Caused by: USS-0003 Category=8 Message=Configuration for user 4 could not be found in context 1 exceptionID=183458554-191
                    at com.openexchange.groupware.RdbUserConfigurationSto rage.loadUserConfiguration(RdbUserConfigurationSto rage.java:420)
                    at com.openexchange.groupware.RdbUserConfigurationSto rage.loadUserConfiguration(RdbUserConfigurationSto rage.java:321)
                    at com.openexchange.groupware.RdbUserConfigurationSto rage.getUserConfiguration(RdbUserConfigurationStor age.java:110)
                    ... 16 more
                    07.11.2007 08:56:09 com.openexchange.sessiond.SessionObject getUserConfiguration
                    SCHWERWIEGEND: USS-0003 Category=8 Message=Configuration for user 4 could not be found in context 1 exceptionID=183458554-194
                    USS-0003 Category=8 Message=Configuration for user 4 could not be found in context 1 exceptionID=183458554-194
                    at com.openexchange.groupware.RdbUserConfigurationSto rage.getUserConfiguration(RdbUserConfigurationStor age.java:116)
                    at com.openexchange.groupware.CachingUserConfiguratio nStorage.getUserConfiguration(CachingUserConfigura tionStorage.java:143)
                    at com.openexchange.sessiond.SessionObject.getUserCon figuration(SessionObject.java:381)
                    at com.openexchange.api2.RdbFolderSQLInterface.getRoo tFolderForUser(RdbFolderSQLInterface.java:535)
                    at com.openexchange.ajax.Folder.actionGetRoot(Folder. java:292)
                    at com.openexchange.ajax.Folder.actionGetRoot(Folder. java:264)
                    at com.openexchange.ajax.Folder.actionGet(Folder.java :220)
                    at com.openexchange.ajax.Folder.doGet(Folder.java:169 )
                    at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:740)
                    at com.openexchange.ajax.AJAXServlet.service(AJAXServ let.java:399)
                    at com.openexchange.ajax.SessionServlet.service(Sessi onServlet.java:138)
                    at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:853)
                    at com.openexchange.tools.ajp13.AJPv13Request.respons e(AJPv13Request.java:92)
                    at com.openexchange.tools.ajp13.AJPv13RequestHandler. createResponse(AJPv13RequestHandler.java:357)
                    at com.openexchange.tools.ajp13.AJPv13Connection.crea teResponse(AJPv13Connection.java:168)
                    at com.openexchange.tools.ajp13.AJPv13Listener.run(AJ Pv13Listener.java:246)
                    at java.lang.Thread.run(Thread.java:595)
                    Caused by: USS-0003 Category=8 Message=Configuration for user 4 could not be found in context 1 exceptionID=183458554-193
                    at com.openexchange.groupware.RdbUserConfigurationSto rage.loadUserConfiguration(RdbUserConfigurationSto rage.java:420)
                    at com.openexchange.groupware.RdbUserConfigurationSto rage.loadUserConfiguration(RdbUserConfigurationSto rage.java:321)
                    at com.openexchange.groupware.RdbUserConfigurationSto rage.getUserConfiguration(RdbUserConfigurationStor age.java:110)
                    ... 16 more
                    07.11.2007 08:56:09 com.openexchange.ajax.Folder actionGetRoot
                    SCHWERWIEGEND: actionGetRoot
                    java.lang.NullPointerException
                    at com.openexchange.tools.oxfolder.OXFolderIteratorSQ L.getUserRootFoldersIterator(OXFolderIteratorSQL.j ava:188)
                    at com.openexchange.api2.RdbFolderSQLInterface.getRoo tFolderForUser(RdbFolderSQLInterface.java:535)
                    at com.openexchange.ajax.Folder.actionGetRoot(Folder. java:292)
                    at com.openexchange.ajax.Folder.actionGetRoot(Folder. java:264)
                    at com.openexchange.ajax.Folder.actionGet(Folder.java :220)
                    at com.openexchange.ajax.Folder.doGet(Folder.java:169 )
                    at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:740)
                    at com.openexchange.ajax.AJAXServlet.service(AJAXServ let.java:399)
                    at com.openexchange.ajax.SessionServlet.service(Sessi onServlet.java:138)
                    at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:853)
                    at com.openexchange.tools.ajp13.AJPv13Request.respons e(AJPv13Request.java:92)
                    at com.openexchange.tools.ajp13.AJPv13RequestHandler. createResponse(AJPv13RequestHandler.java:357)
                    at com.openexchange.tools.ajp13.AJPv13Connection.crea teResponse(AJPv13Connection.java:168)
                    at com.openexchange.tools.ajp13.AJPv13Listener.run(AJ Pv13Listener.java:246)
                    at java.lang.Thread.run(Thread.java:595)

                    Regards

                    Ole
                    Last edited by ole; 11-07-2007, 09:50 AM.

                    Comment


                    • #11
                      The problem is the new UWA-Module. Without any entry OX does not work on IE.

                      Comment


                      • #12
                        Hi mani,

                        and have You a solution for it, or an small hint?

                        regards

                        Ole

                        Comment


                        • #13
                          Open OX in Firefox and add a UWA-Widget: http://www.open-xchange.com/wiki/ind...e=Hyperion_UWA

                          Comment


                          • #14
                            Thanx for your hint ;-)

                            Comment


                            • #15
                              On SuSE 10.2 have login failure by 90%

                              I have install by my friend on OpenSuSE 10.3
                              Login with IE 6.0 works fine.

                              CVS download 10.11.2007 fails build open-xchange-admin

                              OX 6.4 have no problem with build, fails open-xchange-admin-console-ee oxinstaller not present.

                              I use the cvs from 28.10.2007 this have no problem with build.
                              Last edited by user001; 11-11-2007, 02:51 PM.

                              Comment

                              Working...
                              X