Announcement

Collapse
No announcement yet.

OX Admin GUI error

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • OX Admin GUI error

    Hello all..
    Im getting this error in OX-ADMIN GUI

    Error code: Error occured in: com.openexchange.admin.rmi.extensions.OXUserMailfi lterExtension! Errortext: com.openexchange.admin.rmi.exceptions.OXSieveHandl erException: The server doesn't suppport PLAIN authentication

  • #2
    Same for me
    Last edited by vitch; 11-04-2007, 09:50 PM.

    Comment


    • #3
      Did you create a pam.d entry for sieve? Is timsieved running properly?

      Comment


      • #4
        yes, i already have this entry in /etc/pam.d/sieve .
        but how to check whether timsieved running properly or not ??


        Originally posted by Martin Braun View Post
        Did you create a pam.d entry for sieve? Is timsieved running properly?

        Comment


        • #5
          telnet localhost 2000

          Greetings

          Comment


          • #6
            Yes, Martin
            I think command is working as it says OK.
            what next ??

            Originally posted by Martin Braun View Post
            telnet localhost 2000

            Greetings

            Comment


            • #7
              Hi,

              got a similar error after installation on a blank new opensuse10.2 with the hyperion-opensuse_103.sh script...

              Code:
              /var/lib # telnet localhost 2000
              Trying 127.0.0.1...
              Connected to localhost.
              Escape character is '^]'.
              "IMPLEMENTATION" "Cyrus timsieved v2.2.13"
              "SASL" "LOGIN"
              "SIEVE" "fileinto reject envelope vacation imapflags notify subaddress relational comparator-i;ascii-numeric regex"
              "STARTTLS"
              OK
              Any idea is welcome.

              Thanks and Best Regards,
              Sascha

              PS: On a testserver with Ubuntu it works without problems, the difference lies in the line
              "SASL" "PLAIN LOGIN" but I don't know how to change this setting on openSuse.

              Comment


              • #8
                Is PLAIN in your sasl_mech_list in /etc/imapd.conf?

                Code:
                sasl_mech_list: PLAIN LOGIN
                If it is not, but after you added it and restarted cyrus and still not working:
                Is cyrus-sasl-plain installed?

                And @mayank:
                /etc/pam.d/sieve can be a symlink to (or a copy of) /etc/pam.d/imap.
                Last edited by Gertjan; 12-14-2007, 10:28 AM.

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Gertjan View Post
                  Is PLAIN in your sasl_mech_list in /etc/imapd.conf?

                  Code:
                  sasl_mech_list: PLAIN LOGIN
                  If it is not, but after you added it and restarted cyrus and still not working:
                  Is cyrus-sasl-plain installed?

                  And @mayank:
                  /etc/pam.d/sieve can be a symlink to (or a copy of) /etc/pam.d/imap.
                  Hi,

                  imapd.conf, cyrus.conf and pam.d/sieve have been all right... but your hint with the cyrus-sasl-plain saved my day. I don't know why it hasn't been installed before.

                  Thanks a lot now it works.

                  Best Regards,
                  Sascha

                  Comment


                  • #10
                    Nice to hear that it works now.
                    The reason that it wasn't installed is because it is not in the installer script and no other installed packages depend on it. But I'm (still) working on a version of the opensuse 10.3 installer script which also includes Amavis, Spamassassin, ClamAV and SSL support. In that script, I already added the package.

                    Comment

                    Working...
                    X