Announcement

Collapse
No announcement yet.

package org.springframework.beans.factory.xml does not exist

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • package org.springframework.beans.factory.xml does not exist

    Hi,

    I've started building now I have the source and I have the following error. It looks like it can't find spring-beans.jar.

    Code:
    ant -Dlib.dir=/opt/open-xchange/lib install
    Code:
    /tmp/open-xchange/src/com/openexchange/ajax/ImportExport.java:58: package org.springframework.beans.factory.xml does not exist
    Yet I have:

    Code:
    ll /opt/open-xchange/lib/ | grep spring
    -rw-r--r-- 1 root root  230640 2007-11-18 19:37 spring-beans.jar
    -rw-r--r-- 1 root root  121409 2007-11-18 19:37 spring-core.jar
    Any ideas what I might be doing wrong?

  • #2
    hi
    You can try usage vmware.
    download address: http://www.open-xchange.com/forum/showthread.php?t=40

    Comment


    • #3
      Hi,

      Thanks for the reply... not sure I understand. Do you think I should try setting up vmware?

      I'm trying to keep it simple by just compiling open-xchange.

      Comment


      • #4
        Hi,

        did you download the spring framework jar files?

        Greetings

        Comment


        • #5
          Hi,

          I believe so I have downloaded the following:

          Code:
          drwxr-xr-x 9 root    root        4096 2006-02-27 21:44 spring-framework-1.2.7
          And I took out the jars to put into /opt/open-xchange/lib/

          When in the directory I did this:
          Code:
            567  cp /var/adm/Downloads/spring-framework-1.2.7/dist/spring-core.jar .
            568  cp /var/adm/Downloads/spring-framework-1.2.7/dist/spring-beans.jar .
          Maybe I made a mistake here...

          Schönen Dank : )

          Comment


          • #6
            jep, those files must be renamed:
            spring-core_1.2.7.jar
            spring-beans_1.2.7.jar

            Greetings

            Comment


            • #7
              [SOLVED]

              Hi,

              Danke sehr! The trick was to make sure all the jars were named as expected (by build.xml I guess).

              (as is in the manual; sorry about that!)

              Code:
              BUILD SUCCESSFUL
              Total time: 23 seconds

              Comment

              Working...
              X