Announcement

Collapse
No announcement yet.

upgrade to 6.14 connect problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sven.B
    Guest replied
    Good Morning Martin,

    you absolutly right, i have clear the cache from my firefox and now i can connect. Sorry for this Trouble

    Cheers

    Sven

    Leave a comment:


  • Martin Heiland
    replied
    Hi,

    its perfectly fine to not have any osgi log files. Those are only created if something breaks at the plug-in system of OX. The log looks okay so far - even the login of a user was successful. Could it be that the browsers cache was not cleared after an update? Has the user interface also been updated to 6.14?

    If that does not help, please post a list of all installed open-xchange packages and the output of /opt/open-xchange/sbin/listbundles.

    Is the output of the apache httpd log file recent and directly related to the login procedure?

    Thanks
    Last edited by Martin Heiland; 12-04-2009, 11:48 PM.

    Leave a comment:


  • Sven.B
    Guest replied
    Hi martin

    the ox have not create an osgi.log maybe thats the problem?
    i have upload from scratch the logs

    The services are startet
    Attached Files
    Last edited by Guest; 12-04-2009, 06:45 PM.

    Leave a comment:


  • Martin Heiland
    replied
    Has the service been started? Please clean the logs, restart the groupware and post them here. Also check for open-xchange-osgi logs.

    Thanks

    Leave a comment:


  • fnord
    Guest replied
    Hi,

    I have a similar problem. I can't logon to OX because of error "503 Service temporarily not available". However I get to the login-screen, it's not stuck at 20%.

    Apache's error log shows this:
    Code:
    [error] (111)Connection refused: proxy: AJP: attempt to connect to 127.0.0.1:8009 (127.0.0.1) failed
    [error] ap_proxy_connect_backend disabling worker for (127.0.0.1)
    [error] proxy: AJP: failed to make connection to backend: 127.0.0.1
    [error] proxy: AJP: disabled connection for (127.0.0.1)
    And according to any ox-related log files nothing seems to be wrong.

    Any ideas?

    Leave a comment:


  • Sven.B
    Guest started a topic upgrade to 6.14 connect problem

    upgrade to 6.14 connect problem

    Hi forum

    i have upgrade my OX 6.12.0.0-8_8.1 to 6.14.0.0-6_6.1 after the update i cant login to the Webgui he stops at 20%.
    The Services are Running, on the apache error.log i see
    ap_proxy_connect_backend disabling worker for (127.0.0.1)
    [error] proxy: AJP: failed to make connection to backend: 127.0.0.1

    and on the open-xchange-admin.log.0
    Dec 4, 2009 2:49:22 PM org.apache.jcs.auxiliary.lateral.socket.tcp.Latera lTCPCacheManager fixService
    SEVERE: Can't fix Socket is null, cannot connect to 127.0.0.1:57462
    Dec 4, 2009 2:49:22 PM org.apache.jcs.auxiliary.lateral.LateralCacheResto re canFix
    SEVERE: Can't fix Can't fix Socket is null, cannot connect to 127.0.0.1:57462

    any one have an idear?
Working...
X