Homepage | Products | OX Knowledge Base | Support | Try Now | Contact | Company
OX Logo
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    katibu Guest

    Default Login failed: authentication failure with createuser

    When I try to create user like wiki

    /opt/open-xchange/sbin/createuser -A oxadmin -P secret --username katibu --displayname "Victor Domenech" --password secret --email victor@localhost --givenname Victor --surname Domenech --language en_US --timezone Europa/Madrid
    Server response:
    com.openexchange.admin.plugins.PluginException: com.openexchange.admin.rmi.exceptions.OXUserIMAPEx ception: javax.mail.AuthenticationFailedException: Login failed: authentication failure

    If I log to open-xchange I can with oxadmin and in infostore ->userstore exist de katibu folder

    if I make cyradm -u oxadmin localhost I conect to cyrus and create inbox with cm amb lm list my inbox

    my mail.log:


    Mar 20 16:06:53 k2 cyrus/imap[15435]: executed
    Mar 20 16:06:53 k2 cyrus/imap[15435]: accepted connection
    Mar 20 16:06:55 k2 cyrus/imap[15435]: login: localhost [127.0.0.1] oxadmin plaintext User logged in
    Mar 20 16:07:56 k2 cyrus/master[13466]: process 15432 exited, status 0
    Mar 20 16:07:56 k2 cyrus/master[13466]: process 15435 exited, status 0
    Mar 20 16:07:56 k2 cyrus/master[13466]: process 15426 exited, status 0
    Mar 20 16:08:10 k2 cyrus/master[13466]: process 15425 exited, status 0
    Mar 20 16:08:10 k2 cyrus/master[13466]: process 15427 exited, status 0
    Mar 20 16:08:10 k2 cyrus/master[13466]: process 15428 exited, status 0
    Mar 20 16:08:10 k2 cyrus/master[13466]: process 15431 exited, status 0
    Mar 20 16:08:19 k2 cyrus/master[15479]: about to exec /usr/sbin/ctl_cyrusdb
    Mar 20 16:08:20 k2 cyrus/ctl_cyrusdb[15479]: checkpointing cyrus databases
    Mar 20 16:08:20 k2 cyrus/ctl_cyrusdb[15479]: archiving database file: /var/lib/cyrus/annotations.db
    Mar 20 16:08:20 k2 cyrus/ctl_cyrusdb[15479]: archiving log file: /var/lib/cyrus/db/log.0000000001
    Mar 20 16:08:20 k2 cyrus/ctl_cyrusdb[15479]: archiving log file: /var/lib/cyrus/db/log.0000000001
    Mar 20 16:08:20 k2 cyrus/ctl_cyrusdb[15479]: archiving database file: /var/lib/cyrus/mailboxes.db
    Mar 20 16:08:20 k2 cyrus/ctl_cyrusdb[15479]: archiving log file: /var/lib/cyrus/db/log.0000000001
    Mar 20 16:08:20 k2 cyrus/ctl_cyrusdb[15479]: done checkpointing cyrus databases
    Mar 20 16:08:20 k2 cyrus/master[13466]: process 15479 exited, status 0


    and my auth.log is:


    Mar 20 16:06:53 k2 saslauthd[9165]: (pam_unix) authentication failure; logname= uid=0 euid=0 tty= ruser= rhost=
    Mar 20 16:06:55 k2 saslauthd[9165]: DEBUG: auth_pam: pam_authenticate failed: User not known to the underlying authentication module
    Mar 20 16:06:55 k2 saslauthd[9165]: do_auth : auth failure: [user=oxadmin] [service=imap] [realm=] [mech=pam] [reason=PAM auth error]
    Mar 20 16:09:01 k2 CRON[15500]: (pam_unix) session opened for user root by (uid=0)
    Mar 20 16:09:01 k2 CRON[15500]: (pam_unix) session closed for user root



    some one now where is my error ?


    Thanks

  2. #2
    oprocopio Guest

    Default

    do you have created the mailbox with a "/" ?

    Code:
    cm user/orlando
    maybe you forget some steps in the configuration of pam, imap or mysql

    orlando

  3. #3
    altariq Guest

    Default

    Do you have tried this step in the wiki?


    http://typo3.open-xchange.com/wiki/i..._Configure_pam
    IV.5.3. Configure pam

  4. #4
    katibu Guest

    Default

    yes
    I create a user like your post orlando and the same response

    and I review de pam config and all parametres from users on my server like wiki and nothing

    Maybe is a problem with de config from postfix and cyrus on my server ?
    can someone reconmen a basic config from this service ? o how to do that correct ?


    thanks

  5. #5
    katibu Guest

    Default

    Ok
    in another post I view this comment
    Do you have the table sequence_uid_number?
    That's another bug at the moment. (since yesterday) from 6 days ago

    and I don't have, well a compile all new from cvs and now I don't have createuser in /opt/open-xchnage/sbin

    some problem from cvs or from my compiling I begin a new instalation all from cvs today


    Thanks !!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •