Homepage | Products | OX Knowledge Base | Support | Try Now | Contact | Company
OX Logo
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    154

    Default Repository problem

    Hi,
    I'm currently setting up a new Open xchange server using debian.
    The basic stuff worked without any problems, but now adding a mobile connector etc. I get the following error:

    W: GPG error: http://software.open-xchange.com Release: Unknown error executing gpgv
    W: GPG error: http://software.open-xchange.com Release: Unknown error executing gpgv
    W: Failed to fetch https://software.open-xchange.com/pr...essie/Packages HttpError401
    W: Failed to fetch https://software.open-xchange.com/pr...essie/Packages HttpError401
    W: Failed to fetch https://software.open-xchange.com/pr...essie/Packages HttpError401
    W: Failed to fetch https://software.open-xchange.com/pr...essie/Packages HttpError401
    W: Failed to fetch https://software.open-xchange.com/pr...essie/Packages HttpError401
    W: Failed to fetch https://software.open-xchange.com/pr...essie/Packages HttpError401
    W: Failed to fetch https://software.open-xchange.com/pr...essie/Packages HttpError401


    I can install the packages as described in the manual, but this does not look fine.

    What's wrong ?

  2. #2
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Germany
    Posts
    521

    Default

    Most of those are protected with credentials because they need a license either for the maintenance service or the corresponding commercial modules. If you've got a license please add your credentials to the repo definition.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    154

    Default

    I had used the credentials. The password contained some special character, so I tried to set a new password.
    Now we don't have *any* access ....
    I'm still waiting for an e-mail for reset the password ...

    I used
    Code:
    deb https://username:pw@...
    in the repositories. Using a web browser I could access the folder.
    Also I tried
    Code:
     deb https://username:"pw"@
        deb https://username:'pw'@
        deb https://username:pw\special_character...@
    Nothing worked. Now I have to wait ...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •