Homepage | Products | OX Knowledge Base | Support | Try Now | Contact | Company
OX Logo
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    gps Guest

    Default OX hangs when it shut display a mail with an attachment like winmail.dat

    hello,

    i use the ox-ce version form the snapshot:
    GUI Version: 6.6.0-6608
    Server Version: 6.6.0-6608
    opensuse 10.3, postfix und cyrus-imap

    and have the following problem:

    if a email has an attachment like winmail.dat it is not possible to display
    the content and ox hangs until i do a new login.

    the following message appears in the open-xchange.log.0 file

    -----------

    NFO: MIMEType2ExtMap successfully initialized
    Sep 17, 2008 2:14:48 PM com.openexchange.ajp13.AJPv13Listener run
    SEVERE: AJP-0001 Category=7 Message=loader constraint violation: when resolving method "com.openexchange.mail.mime.TNEFBodyPart.setDa taHa ndler(Ljavax/activation/DataHandlerV" the class loader (instance of org/eclipse/osgi/internal/baseadaptor/DefaultClassLoader) of the current class, com/openexchange/mail/parser/MailMessageParser, and the class loader (instance of org/eclipse/osgi/internal/baseadaptor/DefaultClassLoader) for resolved class, com/openexchange/mail/mime/TNEFBodyPart, have different Class objects for the type javax/activation/DataHandler used in the signature exceptionID=-1743602075-124
    AJP-0001 Category=7 Message=loader constraint violation: when resolving method "com.openexchange.mail.mime.TNEFBodyPart.setDa taHa ndler(Ljavax/activation/DataHandlerV" the class loader (instance of org/eclipse/osgi/internal/baseadaptor/DefaultClassLoader) of the current class, com/openexchange/mail/parser/MailMessageParser, and the class loader (instance of org/eclipse/osgi/internal/baseadaptor/DefaultClassLoader) for resolved class, com/openexchange/mail/mime/TNEFBodyPart, have different Class objects for the type javax/activation/DataHandler used in the signature exceptionID=-1743602075-124
    at com.openexchange.ajp13.AJPv13Listener.run(AJPv13Li stener.java:301)
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:619)
    Caused by: java.lang.LinkageError: loader constraint violation: when resolving method "com.openexchange.mail.mime.TNEFBodyPart.setDa taHa ndler(Ljavax/activation/DataHandlerV" the class loader (instance of org/eclipse/osgi/internal/baseadaptor/DefaultClassLoader) of the current class, com/openexchange/mail/parser/MailMessageParser, and the class loader (instance of org/eclipse/osgi/internal/baseadaptor/DefaultClassLoader) for resolved class, com/openexchange/mail/mime/TNEFBodyPart, have different Class objects for the type javax/activation/DataHandler used in the signature
    at com.openexchange.mail.parser.MailMessageParser.par seMailContent(MailMessageParser.java:420)
    at com.openexchange.mail.parser.MailMessageParser.par seMailContent(MailMessageParser.java:292)
    at com.openexchange.mail.parser.MailMessageParser.par seMailMessage(MailMessageParser.java:155)
    at com.openexchange.mail.parser.MailMessageParser.par seMailMessage(MailMessageParser.java:142)
    at com.openexchange.mail.json.writer.MessageWriter.wr iteMailMessage(MessageWriter.java:140)
    at com.openexchange.ajax.Mail.actionGetMessage(Mail.j ava:921)
    at com.openexchange.ajax.Mail.actionGetMessage(Mail.j ava:801)
    at com.openexchange.ajax.request.MailRequest.action(M ailRequest.java:156)
    at com.openexchange.ajax.Multiple.doAction(Multiple.j ava:435)
    at com.openexchange.ajax.Multiple.parseActionElement( Multiple.java:191)
    at com.openexchange.ajax.Multiple.doPut(Multiple.java :137)
    at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:619)
    at com.openexchange.ajax.AJAXServlet.service(AJAXServ let.java:376)
    at com.openexchange.ajax.SessionServlet.service(Sessi onServlet.java:157)
    at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:689)
    at com.openexchange.ajp13.AJPv13Request.response(AJPv 13Request.java:120)
    at com.openexchange.ajp13.AJPv13RequestHandler.create Response(AJPv13RequestHandler.java:466)
    at com.openexchange.ajp13.AJPv13Connection.createResp onse(AJPv13Connection.java:197)
    at com.openexchange.ajp13.AJPv13Listener.run(AJPv13Li stener.java:259)
    ... 1 more

    -------------

    has some else this problem or any solutions

    greatings
    gp

  2. #2
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Germany
    Posts
    3,695

    Default

    Hi,

    can it be possible you're running Java 1.6? If this is the case, please downgrade to 1.5 until 1.6 is fully supported.

    Greetings

  3. #3
    gps Guest

    Default

    ok, i downgrade to 1.5 and it works now.

    many thanks
    by

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •