Homepage | Products | OX Knowledge Base | Support | Try Now | Contact | Company
OX Logo
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    nixda Guest

    Default Can't delete emails

    Since 1 week I am not able to delete emails. If I delete one and relogin, the email appears again. Is this a bug, or a config problem?

  2. #2
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Olpe
    Posts
    199

    Default

    Hard to analyze ehere is the problem in a config without having the config...

    Post a detailed descriptopn of the problem, attach all relevant configs / logs.

    What did you change before it stopped working in proper way?

    Daniel

  3. #3
    nixda Guest

    Default

    I found this NPE in the log file, when I delete an email.

    09.05.2007 22:19:59 com.openexchange.ajax.Mail actionPutDeleteMails
    SCHWERWIEGEND: actionPutDeleteMails
    java.lang.NullPointerException
    at java.lang.String.endsWith(String.java:1466)
    at com.openexchange.api2.MailInterfaceImpl.deleteMess ages(MailInterfaceImpl.java:3475)
    at com.openexchange.ajax.Mail.actionPutDeleteMails(Ma il.java:1653)
    at com.openexchange.ajax.Mail.actionPutDeleteMails(Ma il.java:1588)
    at com.openexchange.ajax.Mail.actionPut(Mail.java:335 )
    at com.openexchange.ajax.Mail.doPut(Mail.java:288)
    at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:712)
    at com.openexchange.ajax.SessionServlet.service(Sessi onServlet.java:132)
    at com.openexchange.ajax.PermissionServlet.service(Pe rmissionServlet.java:84)
    at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:802)
    at com.openexchange.tools.ajp13.AJPv13Request.respons e(AJPv13Request.java:92)
    at com.openexchange.tools.ajp13.AJPv13RequestHandler. createResponse(AJPv13RequestHandler.java:335)
    at com.openexchange.tools.ajp13.AJPv13Connection.crea teResponse(AJPv13Connection.java:170)
    at com.openexchange.tools.ajp13.AJPv13Listener.run(AJ Pv13Listener.java:237)
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:619)

  4. #4
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Olpe, Germany
    Posts
    88

    Default

    Try the latest CVS version of the GUI. We fixed some of selection problems. Please make sure that you CLEAN the browser cache!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •