Homepage | Products | OX Knowledge Base | Support | Try Now | Contact | Company
OX Logo
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    dhaoui.walid Guest

    Default oxinstaller AuthenticationFailedException: Login failed: generic failure

    I succeed to turn hyperion in my vmware Centos 5 .but I repeat the same stapes for installation in my server I have some problems in oxinstaller step look this error

    initializing database (step 1/2)
    done
    Configuring services
    setting readUrl in /opt/open-xchange/etc/admindaemon/configdb.properties
    setting writeUrl in /opt/open-xchange/etc/admindaemon/configdb.properties
    setting readProperty.1 in /opt/open-xchange/etc/admindaemon/configdb.properties
    setting readProperty.2 in /opt/open-xchange/etc/admindaemon/configdb.properties
    setting writeProperty.1 in /opt/open-xchange/etc/admindaemon/configdb.properties
    setting writeProperty.2 in /opt/open-xchange/etc/admindaemon/configdb.properties
    setting readUrl in /opt/open-xchange/etc/groupware/configdb.properties
    setting writeUrl in /opt/open-xchange/etc/groupware/configdb.properties
    setting readProperty.1 in /opt/open-xchange/etc/groupware/configdb.properties
    setting readProperty.2 in /opt/open-xchange/etc/groupware/configdb.properties
    setting writeProperty.1 in /opt/open-xchange/etc/groupware/configdb.properties
    setting writeProperty.2 in /opt/open-xchange/etc/groupware/configdb.properties
    setting CREATE_HOMEDIRECTORY in /opt/open-xchange/etc/admindaemon/User.properties
    setting SetupLink in /opt/open-xchange/etc/groupware/system.properties
    (Re)Starting Admin Daemon
    done
    initializing database (step 2/2)
    Server response:
    com.openexchange.admin.plugins.PluginException: com.openexchange.admin.rmi.exceptions.OXUserIMAPEx ception: javax.mail.AuthenticationFailedException: Login failed: generic failure
    done
    setting up the system
    creating certificates
    usermod : argument numérique « sasl » incorrect
    configuring ox admin gui
    configuring mail system
    done

    I can’t solve this problem help me please .other question please how I can’t Install or configure French language.
    It is ollogatory to install open-xchange-admin-plugin-sw-update and open-xchange-admin-plugin-backup
    Thank you (sorry for my bed English)

  2. #2
    Francisco Laguna Guest

    Default

    1) Try setting up cyrus before running the oxinstaller. That is known to have helped some.

    2) I'm not sure whether our french version really works right now. There was some thread about that, though I don't seem to be able to find it.

    3) Why don't you want to install them?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •