Homepage | Products | OX Knowledge Base | Support | Try Now | Contact | Company
OX Logo
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    sebastian.schwab Guest

    Default IMAP not showing subfolders

    dear community,

    I have OX v 6.8.1-6811 installed and one User that cannot view subfolders of emails and gets the error showed in the attached screenshot.

    I've read the article
    http://www.open-xchange.com/forum/showthread.php?t=1627
    where it is mentioned and
    http://www.open-xchange.com/forum/sh...light=msg-1023
    where the solution was to set "com.openexchange.imap.mboxEnabled=true" in /opt/open-xchange/etc/groupware/imap.properties
    but this didn't resolve my problem.

    Where can I go for further information?

    This error is only shown once in a Logfile where it says:
    Code:
    SCHWERWIEGEND: MSG-1023 Category=8 Message=Messaging error: Connection dropped by server? exceptionID=-784466123-1053
    MSG-1023 Category=8 Message=Messaging error: Connection dropped by server? exceptionID=-784466123-1053
            at com.openexchange.mail.mime.MIMEMailException.handleMessagingException(MIMEMailException.java:438)
            at com.openexchange.imap.IMAPAccess.connectInternal(IMAPAccess.java:318)
            at com.openexchange.mail.api.MailAccess.connect(MailAccess.java:302)
            at com.openexchange.mail.MailServletInterfaceImpl.initConnection(MailServletInterfaceImpl.java:843)
            at com.openexchange.mail.MailServletInterfaceImpl.getFolder(MailServletInterfaceImpl.java:441)
            at com.openexchange.ajax.Folder.actionGetFolder(Folder.java:1373)
            at com.openexchange.ajax.Folder.actionGetFolder(Folder.java:1322)
            at com.openexchange.ajax.request.FolderRequest.action(FolderRequest.java:90)
            at com.openexchange.ajax.Multiple.doAction(Multiple.java:394)
            at com.openexchange.ajax.Multiple.parseActionElement(Multiple.java:186)
            at com.openexchange.ajax.Multiple.doPut(Multiple.java:132)
            at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:619)
            at com.openexchange.ajax.AJAXServlet.service(AJAXServlet.java:380)
            at com.openexchange.ajax.SessionServlet.service(SessionServlet.java:149)
            at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:689)
            at com.openexchange.ajp13.najp.AJPv13RequestHandlerImpl.doServletService(AJPv13RequestHandlerImpl.java:429)
            at com.openexchange.ajp13.AJPv13Request.response(AJPv13Request.java:128)
            at com.openexchange.ajp13.najp.AJPv13RequestHandlerImpl.createResponse(AJPv13RequestHandlerImpl.java:282)
            at com.openexchange.ajp13.najp.AJPv13ConnectionImpl.createResponse(AJPv13ConnectionImpl.java:189)
            at com.openexchange.ajp13.najp.AJPv13Task.run(AJPv13Task.java:300)
            at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Executors.java:417)
            at java.util.concurrent.FutureTask$Sync.innerRun(FutureTask.java:269)
            at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.java:123)
            at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.runTask(ThreadPoolExecutor.java:650)
            at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:675)
            at java.lang.Thread.run(Thread.java:595)
    Thanks for any help
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Germany
    Posts
    3,695

    Default

    Hi Sebastian,

    this error is thrown by the IMAP Server as a response to a specific request. To see what request triggers this, we need the network capture of the login procedure up to the point where the error occurs. Please make sure to remove all credentials when posting or mailing it.
    What IMAP Server are you using?

    Greetings

  3. #3
    sebastian.schwab Guest

    Default

    Hi Martin,

    sorry for my late answer, we are using Courier imap-server.
    what is the best tool to get the network traffic with all the information you need?
    This installation is based on Debian Lenny-System.

    Thanks

  4. #4
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Germany
    Posts
    3,695

    Default

    Hi,

    i think ngrep is a great tool for this job. Also check if there are any error messages at the IMAP servers log file.

    Greetings

  5. #5
    sebastian.schwab Guest

    Default

    Sorry, took me a while to get the user.

    In imap-logs nothing is recognized while the error occurs

    see the ngrep output in the attached logfile.

    Thanks
    Attached Files Attached Files

  6. #6
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Germany
    Posts
    3,695

    Default

    mhh, the relevant error is thrown by the mailserver when issuing the STATUS command, somebody already mentioned this error with courier and the legacy OX5:
    http://www.open-xchange.org/cgi-bin/..._id=1130743763

    Maybe this helps?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •