Homepage | Products | OX Knowledge Base | Support | Try Now | Contact | Company
OX Logo
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    ox_newbie Guest

    Default Error: 503 - Service Temporarily Unavailable

    Hi all,
    I've an error about "503 - Service Temporarily Unavailable" after rebooting my OX Server. How can I fix that problem now?

    open-xchange-groupware
    open-xchange-admin

    has started.

    Thanks for ur supporting :-)

  2. #2
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Germany
    Posts
    3,695

    Default

    Sorry we need some more information to make a guess what could be the reason

    1. OX Server version
    2. Java Version
    3. Operating System
    4. Logfiles
    5. Output of /opt/open-xchange/sbin/listbundes

    Thanks

  3. #3
    ox_newbie Guest

    Default

    Quote Originally Posted by Martin Braun View Post
    Sorry we need some more information to make a guess what could be the reason

    1. OX Server version
    2. Java Version
    3. Operating System
    4. Logfiles
    5. Output of /opt/open-xchange/sbin/listbundes

    Thanks

    Here are some information what you need:

    1. Version: 6.12.0 Rev3 (2009-09-11 10:55:53)

    2. java version "1.5.0_15"
    Java(TM) 2 Runtime Environment, Standard Edition (build 1.5.0_15-b04)
    Java HotSpot(TM) Server VM (build 1.5.0_15-b04, mixed mode)


    3. CentOS 5


    4. Attachment file



    5.
    Code:
    ./listbundles
    bundlename: org.eclipse.osgi status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.authentication.database status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.axis2 status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.caching status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.calendar status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.charset status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.common status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.configjump.generic status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.configread status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.contactcollector status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.control status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.conversion.engine status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.conversion status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.conversion.servlet status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.crypto status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.data.conversion.ical.ical4j status: RESOLVED
    bundlename: com.openexchange.dataretention.csv status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.dataretention status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.datatypes.genericonf status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.datatypes.genericonf.storage status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.easylogin status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.global status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.group.managerequest status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.groupware.settings.extensions status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.i18n status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.imap status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.mail.filter status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.management status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.monitoring status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.passwordchange.database status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.passwordchange.servlet status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.pop3 status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.publish.basic status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.publish status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.publish.json status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.publish.microformats status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.publish.online.infostore status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.push.udp status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.resource.managerequest status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.server status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.sessiond status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.smtp status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.spamhandler.default status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.sql status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.subscribe.crawler status: RESOLVED
    bundlename: com.openexchange.subscribe status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.subscribe.json status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.subscribe.microformats status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.templating status: RESOLVED
    bundlename: com.openexchange.timer status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.unifiedinbox status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.xerces.sun status: ACTIVE
    bundlename: com.openexchange.xml status: ACTIVE
    bundlename: javax.activation status: ACTIVE
    bundlename: javax.servlet status: ACTIVE
    bundlename: net.freeutils.jcharset status: ACTIVE
    bundlename: org.apache.commons.cli status: ACTIVE
    bundlename: org.apache.commons.lang status: ACTIVE
    bundlename: org.apache.commons.logging status: ACTIVE
    bundlename: org.eclipse.equinox.event status: ACTIVE
    bundlename: org.eclipse.osgi.services status: ACTIVE


    Thanks!
    Last edited by Martin Heiland; 10-21-2009 at 01:22 PM.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Germany
    Posts
    3,695

    Default

    Thanks for the information. Could you please check the permissions of /opt/open-xchange/etc/groupware/osgi/?
    It seems like the groupware was once started using the script at sbin/ instead of using the init.d script.

    Permissions should look like this:
    Code:
    drwxr-xr-x 4 open-xchange open-xchange  4096 2009-10-20 09:23 .
    drwxr-xr-x 7 root         root          4096 2009-10-20 12:13 ..
    drwxr-xr-x 2 open-xchange open-xchange 12288 2009-10-20 09:22 bundle.d
    -rw-r--r-- 1 open-xchange open-xchange 11626 2009-10-20 09:23 config.ini
    -rw-r--r-- 1 root         root          3061 2009-09-23 15:30 config.ini.template
    drwx--x--x 4 open-xchange open-xchange  4096 2009-10-20 09:23 org.eclipse.osgi
    If they are different, please run
    Code:
    chown -R open-xchange:open-xchange  /opt/open-xchange/etc/groupware/osgi/
    Also check for permissions of /var/log/open-xchange

    Greetings
    Last edited by Martin Heiland; 10-21-2009 at 01:35 PM.

  5. #5
    ox_newbie Guest

    Default

    permissions of /opt/open-xchange/etc/groupware/osgi/:

    Code:
    total 20
    drwxr-xr-x 2 open-xchange open-xchange 4096 Sep 28 18:33 bundle.d
    -rw-r--r-- 1 open-xchange open-xchange 8144 Oct 22 01:28 config.ini
    -rw-r--r-- 1 open-xchange open-xchange 3061 Sep 14 13:51 config.ini.template
    drwx--x--x 4 open-xchange open-xchange 4096 Oct 21 23:27 org.eclipse
    It was correct! where does that problem come?

  6. #6
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Germany
    Posts
    3,695

    Default

    Does it work after restarting the groupware service? What was the status before? Have you checked the status of the log directory?

  7. #7
    ox_newbie Guest

    Default

    Thanks for ur supporting!

    The Problem has been fixed!!!

  8. #8
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Germany
    Posts
    3,695

    Default

    Okay nice

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •