Homepage | Products | OX Knowledge Base | Support | Try Now | Contact | Company
OX Logo
Results 1 to 7 of 7
  1. #1

    Default Strange Sing on Login Screen (6.14)

    Hello all,

    after upgrading to the new version 6.14 I have a strange sign "" on my login screen and after logging in in the lower left corner. Any ideas? Thank you.

    By the way: the new theme looks quite nice

    Thank you.

    Michael

  2. #2
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Dortmund, Germany
    Posts
    168

    Default

    Can you post a screenshot, please?
    Markus Wagner
    Open-Xchange Quality Assurance

  3. #3

    Default

    Thank you for your quick response. Somm additional information I installed / upgraded on an Ubuntu 9.10 system. There this irritating signs appear. I also upgraded on a Debian Lenny, there everything is okay.

    Kind regards
    Michael
    Attached Images Attached Images

  4. #4

    Default

    Hi,

    the problem even persists in 6.14 Rev.6. Maybe any news?

    Kind regards
    Michael

  5. #5
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    253

    Default

    What character encoding does your browser use to display the page? (In Firefox it's under the View menu.)

  6. #6

    Default

    Hello,

    thank you for your hint. When the strange signs are displayed character set ISO-8559-1 is used. If I switch to UTF-8 everything is okay. How can I force the browser automatically to use the right character set.

    Kind regards
    Michael

  7. #7
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    253

    Default

    Edit -> Preferences -> Fonts & Colors -> Advanced... -> Default Character Encoding

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •