Homepage | Products | OX Knowledge Base | Support | Try Now | Contact | Company
OX Logo
Results 1 to 9 of 9
  1. #1

    Default Popup "Extras" doesn't work

    Hi,

    After user login, when I choose "Configuration -> Extras" I don't get the extras popup, I get a new open-exchange windows of this user.

    I have the popup's open in my browser.

    I have the OX 6.14

    Anybody has any idea?

    Thanks,

    Joan

  2. #2
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Germany
    Posts
    3,695

    Default

    Hi,

    this is a configurable link, it can be defined at configjump.properties at the server.

    Greetings

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by Martin Braun View Post
    Hi,

    this is a configurable link, it can be defined at configjump.properties at the server.

    Greetings
    Hello Martin,

    I find the configjump.properties file and I only see URL=http://myserver, but what I can do in this file to have Configuration-Extras option for my users?, Can you sendme a example file?

    Thanks,

    Joan

  4. #4
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Germany
    Posts
    3,695

    Default

    Hi,

    this is a link to point to an external system of your choice. For example an administration self-service frontend or something similar. It is not related to any ox functionality.

    Greetings

  5. #5
    Sven.B Guest

    Default

    Hi

    open-xchange-6.12.0.0-9_9.1

    i have the same problem, but i dont see the menü option "extra" under configuration.

    i have configured the configjump.properties with a link to my extern Self Service Tool

    any idears why i dont see the option?

    cheers Sven

  6. #6

    Lightbulb

    OK!

    I'm confused about the Thunderbird syncronization. The "extras" that I found are in the Thunderbird!

    Sorry for the inconvenience

    Joan

  7. #7
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    107

    Default

    Quote Originally Posted by Sven.B View Post
    Hi

    open-xchange-6.12.0.0-9_9.1

    i have the same problem, but i dont see the menü option "extra" under configuration.

    i have configured the configjump.properties with a link to my extern Self Service Tool

    any idears why i dont see the option?

    cheers Sven
    Hi Sven,

    it seems, that the package "open-xchange-configjump-generic-gui" is missing on your system. Please check ...
    Last edited by 881822; 12-04-2009 at 10:37 AM.
    Viele Grüße
    Rene

    OS: Ubuntu Server amd64 12.4 LTS
    JRE: openjdk-7-jre, MySQL: 5.5, Apache 2.2, Dovecot 2.0.19
    OX-Server backend: OXSE latest
    OX-frontend: OXSE latest appsuite + ox6

  8. #8
    Sven.B Guest

    Default

    Hi 881822

    you are right, it is not installed i have update and now the server stand by 20%
    at the login. no login possible

  9. #9
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Germany
    Posts
    3,695

    Default

    Hi,

    please clear the browsers cache and make sure you've installed v6.14-rev6.

    Thanks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •