Homepage | Products | OX Knowledge Base | Support | Try Now | Contact | Company
OX Logo
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    9

    Default OxTender Problems since server update to 6.16

    Hallo,

    we recently made an update from v6.14 to v6.16 of ox-server. Since this update we
    have experienced two problems with the OxTender for Business Mobility.

    The first problem is that the received-time of synchronized mails differs from the time
    shown at the server by exactly 2 hours.

    The second problem concerns a Nokia E52 phone, which uses the RoadSync application, since we had some problems with Nokia's MfE. If we use the 'PUSH' method for synchronization, the program does not stop synchronizing contacts, even if no changes were made to the contacts.

    Are there any known solutions for this?

    Best regards,
    Alex

  2. #2
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    113

    Default

    hi,
    any hints for this topic? The time difference happens on every our used devices (iphone, nokia e52(via roadsync), nokia e51). All timestamps in OX6 logs and in the webmail gui seems to be correct.

    Are there rollout plans for a new version of business mobile oxtender? Some other, already reported bugs are nasty (e.g. no private mobile phone sync)

    best regards

  3. #3

    Default

    Hi,

    this difference happen on our devices, too ...
    In OX and connected IMAP - Clients the time is correct.
    Any suggestions ?


    thx stefan

  4. #4
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Germany
    Posts
    3,695

    Default

    Gonna check this, could it be that the handset's timezone has not been adjusted? 2 hours difference in Germany sounds like CEST vs. UTC.

    Greetings

  5. #5
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    9

    Default

    We already checked that before. The timezone on Nokia mobiles and on an iPhone are set to the correct timezone (for austria), but the time shown in the mail client is wrong on both mobiles.

  6. #6
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Germany
    Posts
    3,695

    Default

    Yep, can reproduce this. Gonna open a bug. Thanks a lot for reporting!

  7. #7
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    9

    Default

    Do you have any news on the RoadSync problem?

  8. #8
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Germany
    Posts
    3,695

    Default

    Hi,

    please contact the maintainer or supplier of the client, we cannot support 3rd party software.

    Greetings

  9. #9

    Default

    Hi,

    > please contact the maintainer or supplier of the client, we cannot support 3rd party software.

    hmm, with Rev. <6.16 timezone was fine. With 6.16 and no changes on the clients the timestamp shows eMails offset of 2 hours into future - is a client problem?
    Did you implemented new features who have side effects to the clients (here Nokia E71)?

    P.M.

  10. #10
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    9

    Default

    Hi p.mueller,

    with post #8 '..please contact the maintainer or supplier of the client, we cannot support 3rd party software...' Martin Braun responded to an other problem we have with the RoadSync software.

    The problem concerning the timezones is a bug in version v6.16 as Martin Braun said in post #6.

    Regards,
    Alex

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •