Homepage | Products | OX Knowledge Base | Support | Try Now | Contact | Company
OX Logo
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    15

    Default Problem after Update to 6.16

    Ich habe das Update auf 6.16 eingespielt. Soweit funktioniert alles wunderbar. Das einzige Problem das auftritt ist, wenn ich im UMC den Reiter Online-Update anwähle, bekomme ich die Meldung: "Ein Open-Xchange-Konto wurde noch nicht angegeben. Das Konto wird für die Installation von Updates benötigt."

    Wenn ich nun versuche das "Administrator" Konto hinzuzufügen, bekomme ich die Meldung: "Ein Fehler ist aufgetreten:Ungültiger Benutzername/Passwort".

    Wie kann ich das Problem beheben?

    --------------------------------------------------------------------------

    I just installed the Update to Version 6.16. After the reboot everything till now is working fine.

    The only problem I have is, when I want to enter the point Online-Update in the UMC, I get the answer: No Open X-Change User found and have the possibility to Add an account. When trying to Add the "Administrator" account, the systems says: Wrong User/Password.

    How can I solve the Problem?

    PS: Sorry for my bad english.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Dortmund, Germany
    Posts
    168

    Default

    You have to enter you LDB-Account here.
    Markus Wagner
    Open-Xchange Quality Assurance

  3. #3
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    15

    Default Bummer!

    I tried it already, but must have typed in the wrong password

    Now it works.

    Thx alot

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •