Homepage | Products | OX Knowledge Base | Support | Try Now | Contact | Company
OX Logo
Results 1 to 5 of 5

Thread: UWA-Modules

  1. #1
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    15

    Default UWA-Modules

    To support the user with live feeds from out intranet, I tried to activate a Newsreader like in the describtion of the OXpedia.

    But it doesn`t work. The module isn't able to connect to the RSS feed or the Feed is not responding. I tried it already with different RSS feeds.

    Any help?

  2. #2
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Germany
    Posts
    3,695

    Default

    Hi,

    works for me with the slashdot RSS feed. I used these settings:
    URI: http://www.netvibes.com/modules/feed...eedReader.html
    Parameter: feedUrl:http://rss.slashdot.org/Slashdot/slashdot

    Just like described at the wiki.

    Greetings

  3. #3
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    15

    Default slashdot works

    If I am using the same RSS feed as u, it works, but not with the other examples like Heise.de etc. :/

  4. #4
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Germany
    Posts
    3,695

    Default

    Do you also use the feedUrl: Prefix for those other examples? Works for me with heise, too.

  5. #5
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    15

    Default

    Yes, I do! I seems to be a typical friday. All the time small Problems, you would't have, if it was not a friday....

    But the funny thing is, I got the same problem when using my e-mail-account at 1 & 1 (OX Hosted Edition). Maybe I try it again on weekend

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •