Homepage | Products | OX Knowledge Base | Support | Try Now | Contact | Company
OX Logo
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    batnator Guest

    Default mail moving to other folder

    Hi,

    in the latest CVS Version of the OX Hyperion community edition, the frontend will stop working while moving a mail to a other folder. The rights of the destination folder are ok and the ox log say that the moving process is finished after 45ms without any errors, but the frontend shows the mail staying in the original folder while sandclock are running .... and running. There are no difference between drag and drop ore using the "move to" from the menu. When I manually refresh the frontend with the button (topright) the moved mail are shown correctly moved in the destination folder, but I can't move any other mail anymore. When I close my session an relogin, I can rerun this game with another mail with the the procedure.

    Any ideas?

    greet's Frank

  2. #2
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Olpe, Germany
    Posts
    88

    Default

    Which browser do you use? If it's FF please try to install FireBug and check for any JavaScript Errors. You may also take a look to the JavaScript Console.

  3. #3
    batnator Guest

    Default

    this error appears while moving the mail:

    Code:
    oMainFolderTree.getNodeByFolderId is not a function
    http://localhost/concat_core.js line: 11286

  4. #4
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Olpe, Germany
    Posts
    88

    Default

    Confirmed. I opened a new bug for this:
    http://bugs.open-xchange.com/cgi-bin...ug.cgi?id=8632

    Thanks for your help.

  5. #5
    batnator Guest

    Default

    no sweat, I see the capability of this project and will use this intensive .... without this small errors

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •