Homepage | Products | OX Knowledge Base | Support | Try Now | Contact | Company
OX Logo
Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    Default Update to 6.18 Failed

    Hello,

    we have installed the update 6.18 on CentOS 5.5. During the installation a error message are displayed, look here
    Code:
      Updating       : open-xchange                                                                                                                        45/153
    warning: /opt/open-xchange/etc/groupware/imap.properties created as /opt/open-xchange/etc/groupware/imap.properties.rpmnew
    warning: /opt/open-xchange/etc/groupware/javamail.properties created as /opt/open-xchange/etc/groupware/javamail.properties.rpmnew
    warning: /opt/open-xchange/etc/groupware/notification.properties created as /opt/open-xchange/etc/groupware/notification.properties.rpmnew
    warning: /opt/open-xchange/etc/groupware/ox-scriptconf.sh created as /opt/open-xchange/etc/groupware/ox-scriptconf.sh.rpmnew
    warning: /opt/open-xchange/etc/groupware/server.properties created as /opt/open-xchange/etc/groupware/server.properties.rpmnew
    warning: /opt/open-xchange/etc/groupware/sessiond.properties created as /opt/open-xchange/etc/groupware/sessiond.properties.rpmnew
    warning: /opt/open-xchange/etc/groupware/user.properties created as /opt/open-xchange/etc/groupware/user.properties.rpmnew
      Updating       : open-xchange-admin                                                                                                                  46/153
    /home/<username>/rpmbuild/tmp/rpm-tmp.2219: line 24: local: can only be used in a function
    ox_exists_property: missing propfile argument (arg 2)
    warning: /opt/open-xchange/etc/admindaemon/User.properties created as /opt/open-xchange/etc/admindaemon/User.properties.rpmnew
    error: %post(open-xchange-admin-6.18.0.0-7_7.2.noarch) scriptlet failed, exit status 1
    Afer restart OX in the browser IE & Forefox comes a message "Activate JavaScript" but JavaScript is enablet.

    Please help

    Best Andreas

  2. #2
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Germany
    Posts
    3,695

    Default

    Hi Andreas,

    the GUI issue is caused by a missing apache configuration, please check the release notes and http://www.open-xchange.com/forum/showthread.php?t=5079 "Important: New Apache settings". The old configuration for deflate and expires can be removed.

    Greetings

  3. #3
    Carsten Hoeger is offline Open-Xchange Professional Services
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    703

    Default

    That is a bug which happens when updating RHEL/SLES, i've opened a bug:

    https://bugs.open-xchange.com/show_bug.cgi?id=16812
    OXpedia.org - the answer to almost all questions.

  4. #4

    Default

    Hi,

    fixed in head and bf_6_18_0
    ist der Bug jetzt gefixed?

    Gruß Andreas

  5. #5
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Germany
    Posts
    3,695

    Default

    Hallo Andreas,

    der Bug ist im Sourcecode im aktuellen Entwicklungszweig (HEAD) und im stabilen Zweig für 6.18.0 gefixt. Vermutlich sind jedoch noch keine Pakete verfügbar, wir haben jedoch für Ende dieser Woche / Anfang nächster Woche ein Update von 6.18 geplant. Dort sollte dann auch dieser Fix enthalten sein.

    Gruß

  6. #6

    Default

    Ok danke, dann warte ich noch mit dem Update.

    Gruß Andreas

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •