Homepage | Products | OX Knowledge Base | Support | Try Now | Contact | Company
OX Logo
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    hamed Guest

    Default Syntax Error in server Reply!!

    Hi all,
    i have newly installed OX server Hyperion.
    everyything seemed OK, untill i logged in, in the server. here when i click EMail button in OXModules tab, a pop-up pops up with this messege :
    "
    Syntax error in server reply:
    syntax error.
    "
    I'm using ubuntu, i don't know exactly which version (6 or sth like that)
    my postfix & cyrus seems to work, but i'm not sure (how can i check them?)

    Any idea?
    Thanks in advance :-)

  2. #2
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Germany
    Posts
    3,695

    Default

    Hi,

    i am not sure what causes that error, but did you try to recompile to GUI? Is there any error output at the server logfiles? (/var/log/open-xchange/*)

    Greetings

  3. #3
    hamed Guest

    Default

    I've compiled GUI 3 times!!! no difference at all!
    i checked /var/log/open-xchange/open-xchange.log.0 file, right when seeing that damn error,
    there is some kind of NullPointerException there
    I don' remember exactly what was that, cause i'm at home now, but it deals with HttpServletRequest!
    I will post full stack trace ASAP,
    Heeeelp, pleaaase (

  4. #4
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Germany
    Posts
    3,695

    Default

    NullPointerExceptions occur at the groupware server, not at the gui. I assume this is a server related problem, did you mention any errors while building the open-xchange source?

  5. #5
    hamed Guest

    Default

    At the first time, yes, and it was due to problems with dos & unix
    but at the second time i compiled it & no problemmo has been occured
    I did all of this in hope that it woul change the matter, but it didn't
    By the way, i tried to send a mail via console, i sent a mail to mailaddress of one of OX's users, next when i logged on with that account, there was 1 email in inbox folder! i clicked on inbox, and again that error appeared!
    I really don't know what to do...
    (

  6. #6
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Germany
    Posts
    3,695

    Default

    Hi,

    this only means that you E-Mail setup is correct, it really seems to be a problem with the groupware but i am not able to reproduce it... sending mail works just fine with the CVS checkout from yesterday. Did you try to remove all sources and start again with compiling?

  7. #7
    hamed Guest

    Default

    Ok, I downloaded last source from CVS Repository last night, i compiled all from the beginning, and again that error is on the screen, i'm getting mad!
    This is that NullPointerException i told you before, it was in /var/log/open-xchange/open-xchange.log.0



    22/08/2007 10:10:18 com.openexchange.pooling.ReentrantLockPool run
    FINEST: Clean run ending. Time: 10
    22/08/2007 10:10:25 com.openexchange.tools.ajp13.AJPv13Listener run
    SEVERE: AJP-0001 Category=7 Message=[Not available] exceptionID=1575258017-514
    AJP-0001 Category=7 Message=[Not available] exceptionID=1575258017-514
    at com.openexchange.tools.ajp13.AJPv13Listener.run(AJ Pv13Listener.java:302)
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:595)
    Caused by: java.lang.NullPointerException
    at com.openexchange.tools.servlet.http.HttpServletMan ager.getServlet(HttpServletManager.java:112)
    at com.openexchange.tools.ajp13.AJPv13RequestHandler. setServletInstance(AJPv13RequestHandler.java:540)
    at com.openexchange.tools.ajp13.AJPv13ForwardRequest. processForwardRequest(AJPv13ForwardRequest.java:30 6)
    at com.openexchange.tools.ajp13.AJPv13ForwardRequest. processRequest(AJPv13ForwardRequest.java:157)
    at com.openexchange.tools.ajp13.AJPv13RequestHandler. processPackage(AJPv13RequestHandler.java:305)
    at com.openexchange.tools.ajp13.AJPv13Connection.proc essRequest(AJPv13Connection.java:161)
    at com.openexchange.tools.ajp13.AJPv13Listener.run(AJ Pv13Listener.java:245)
    ... 1 more
    22/08/2007 10:10:25 com.openexchange.tools.ajp13.AJPv13Listener run
    SEVERE: AJP-0001 Category=7 Message=[Not available] exceptionID=1575258017-515
    AJP-0001 Category=7 Message=[Not available] exceptionID=1575258017-515
    at com.openexchange.tools.ajp13.AJPv13Listener.run(AJ Pv13Listener.java:302)
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:595)
    Caused by: java.lang.NullPointerException
    at com.openexchange.tools.servlet.http.HttpServletMan ager.getServlet(HttpServletManager.java:112)
    at com.openexchange.tools.ajp13.AJPv13RequestHandler. setServletInstance(AJPv13RequestHandler.java:540)
    at com.openexchange.tools.ajp13.AJPv13ForwardRequest. processForwardRequest(AJPv13ForwardRequest.java:30 6)
    at com.openexchange.tools.ajp13.AJPv13ForwardRequest. processRequest(AJPv13ForwardRequest.java:157)
    at com.openexchange.tools.ajp13.AJPv13RequestHandler. processPackage(AJPv13RequestHandler.java:305)
    at com.openexchange.tools.ajp13.AJPv13Connection.proc essRequest(AJPv13Connection.java:161)
    at com.openexchange.tools.ajp13.AJPv13Listener.run(AJ Pv13Listener.java:245)
    ... 1 more


    Does it say anything?!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •