Homepage | Products | OX Knowledge Base | Support | Try Now | Contact | Company
OX Logo
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    16

    Default Commands are missing from /opt/open-xchange/sbin

    Hello everyone

    I tried to create a new user today but most of the administrative commands are missing from
    /opt/open-xchange/sbin

    Code:
    [root@max sbin]# /opt/open-xchange/sbin/createuser -c 1 -A oxadmin -P secret -u user1 -d "Test User1" -g Test -s User1 -e ubygou01@domain
    -bash: /opt/open-xchange/sbin/createuser: No such file or directory
    [root@max sbin]# pwd
    /opt/open-xchange/sbin
    [root@max sbin]# ls
    installbundle  listbundles  listservices  refreshbundles  shutdown  startbundle  stopbundle  uninstallbundle  updatebundle

    The last thing I did was to uninstall: open-xchange-authentication-database

    and then install: open-xchange-authentication-imap

    I haven't done anything else. The only reason I can think of is that these commands were part of
    open-xchange-authentication-database? Could that be the reason?

    Many thanks
    Yanni

  2. #2
    Carsten Hoeger is offline Open-Xchange Professional Services
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    703

    Default

    It's obvious, that you did either remove some packages or deleted some files, just check how many open-xchange packages you did install. The provisioning scripts are in the open-xchange-admin-plugin-hosting* packages
    OXpedia.org - the answer to almost all questions.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    16

    Default

    Got them all back.

    When I removed open-xchange-authentication-database, some packages were also removed which I didn't notice.

    These were:

    open-xchange
    open-xchange-admin
    open-xchange-admin-client
    open-xchange-admin-plugin-hosting-client
    open-xchange-admin-plugin-hosting
    open-xchange-configjump-generic-gui
    open-xchange-resource-managerequest
    open-xchange-easylogin
    open-xchange-mailfilter
    open-xchange-passwordchange-database
    open-xchange-passwordchange-servlet
    open-xchange-subscribe-crawler
    open-xchange-configjump-generic
    open-xchange-group-managerequest
    open-xchange-report-client


    I re-installed them now.

    Thanks a lot Carsten

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •