Homepage | Products | OX Knowledge Base | Support | Try Now | Contact | Company
OX Logo
Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Default problem with listing contexts and users

    Hello All,

    I have encountered a strange problem. I have been happily using OX6 for months until today when I wanted to add a new user. To my surprise both listcontext and listuser commands throw the following error:

    com.openexchange.admin.rmi.exceptions.PoolExceptio n: DBP-0019 Category=10 Message=Cannot resolve server id for server local. exceptionID=1020484316-3

    What can be the matter?

    Cheers,

    Bruno

  2. #2
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Germany
    Posts
    3,695

    Default

    Hi Bruno,

    it seems like the server name specified at system.properties does not match the server name which is registered at the database. Perhaps you overwrote the config with some update.

    Greetings

  3. #3

    Default

    Hello Martin,

    Thanks for your reply. How should I rectify that? Can I edit that system.properties? Where can I find it.

    Regards,

    B

  4. #4
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    12

    Default

    Yes you can edit it:
    /opt/open-xchange/etc/admindaemon/system.porperties

    Default variable for server name is:

    SERVER_NAME=oxserver


    Check out if you got the same value in the configdb-Database (table server).

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •