Homepage | Products | OX Knowledge Base | Support | Try Now | Contact | Company
OX Logo
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16
  1. #1
    vitch Guest

    Default 404 Error - Not found on click on login

    When i open a browser to open this page http://192.168.2.4/ox6/ or http://192.168.2.4/ox6/admin and i try to login i have popup error :
    Error - 404 - not found.
    Same with IE and firefox.
    I can read in apache error_log :

    tail -f /usr/local/apache2/logs/error_log
    [Fri Nov 02 17:54:41 2007] [error] [client 192.168.2.2] File does not exist: /var/www/favicon.ico
    [Fri Nov 02 17:54:53 2007] [error] [client 192.168.2.2] File does not exist: /var/www/ajax, referer: http://192.168.2.4/ox6/ox.html
    [Fri Nov 02 17:55:06 2007] [error] [client 192.168.2.2] File does not exist: /var/www/ajax, referer: http://192.168.2.4/ox6/ox.html
    [Fri Nov 02 17:55:09 2007] [error] [client 192.168.2.2] File does not exist: /var/www/ajax, referer: http://192.168.2.4/ox6/ox.html
    [Fri Nov 02 17:57:37 2007] [notice] caught SIGTERM, shutting down
    [Fri Nov 02 17:58:41 2007] [notice] Apache/2.0.61 (Unix) mod_jk/1.2.20 configured -- resuming normal operations
    [Fri Nov 02 17:59:00 2007] [error] [client 192.168.2.2] File does not exist: /var/www/ajax, referer: http://192.168.2.4/ox6/ox.html
    [Fri Nov 02 17:59:09 2007] [error] [client 192.168.2.2] File does not exist: /var/www/ajax, referer: http://192.168.2.4/ox6/ox.html
    [Fri Nov 02 18:00:47 2007] [error] [client 192.168.2.2] File does not exist: /var/www/ajax, referer: http://192.168.2.4/ox6/ox.html
    [Fri Nov 02 18:01:54 2007] [error] [client 192.168.2.2] File does not exist: /var/www/ajax, referer: http://192.168.2.4/ox6/ox.html
    [Fri Nov 02 18:03:01 2007] [error] [client 192.168.2.2] File does not exist: /var/www/ajax, referer: http://192.168.2.4/ox6/ox.html
    [Fri Nov 02 18:03:27 2007] [error] [client 192.168.2.2] File does not exist: /var/www/ajax, referer: http://192.168.2.4/ox6/ox.html
    [Fri Nov 02 18:04:59 2007] [error] [client 192.168.2.2] File does not exist: /var/www/ajax, referer: http://192.168.2.4/ox6/ox.html
    [Fri Nov 02 18:07:17 2007] [error] [client 192.168.2.2] File does not exist: /var/www/ajax, referer: http://192.168.2.4/ox6/ox.html
    [Fri Nov 02 18:09:16 2007] [error] [client 192.168.2.2] File does not exist: /var/www/ajax, referer: http://192.168.2.4/ox6/ox.html

    And in open-xchange-admin.log0 :
    GRAVE: Could not create sender to [127.0.0.1:57462] -- Socket is null, cannot connect to 127.0.0.1:57462
    2 nov. 2007 17:10:47 org.apache.jcs.auxiliary.lateral.socket.tcp.Latera lTCPCacheManager fixService
    GRAVE: Can't fix Socket is null, cannot connect to 127.0.0.1:57462
    2 nov. 2007 17:10:47 org.apache.jcs.auxiliary.lateral.LateralCacheResto re canFix
    GRAVE: Can't fix Can't fix Socket is null, cannot connect to 127.0.0.1:57462

    Any suggestion?

  2. #2
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Germany
    Posts
    3,695

    Default

    Hi,

    it seems you did not add the servlet paths to the apache config, see the wiki about mod_jk configuration.

    Greetings

    btw. the admin logfile does not log groupware errors. The shown exception is about missing clustering capabilities and can be safely ignored afaik.

  3. #3
    vitch Guest

    Default

    I check my ox.conf, worker.properties and loadmodule in httpd.conf... i haven't found an error. I installed mo_jk manually and i don't have a mod_jk log file in apache2 dir....

    The problem is with my mod_jk installation ?? I searching for debug but i can't found ...

  4. #4
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Germany
    Posts
    3,695

    Default

    mh well are you sure mod_jk is really loaded? Apache2.2 offers a apachectl -M to see what modules are present.

  5. #5
    vitch Guest

    Default

    I have apache 2.0
    The acces_log notice :
    [Fri Nov 02 17:58:41 2007] [notice] Apache/2.0.61 (Unix) mod_jk/1.2.20 configured -- resuming normal operations
    does not mean that it's charged ?

    debian:/usr/bin# a2enmod
    Which module would you like to enable?
    Your choices are: ls: /etc/apache2/mods-available/*.load: Aucun fichier ou répertoire de ce type

    Module name? mod_jk.so
    This module does not exist!
    didn't found module ...
    Last edited by vitch; 11-02-2007 at 07:45 PM.

  6. #6
    mayank Guest

    Default

    i think Mr. Martin is right.
    it seems a mod_jk problem !!
    Pl'z check whether it is correctly installed + configured !!!!
    Which OS ru using ?


    Quote Originally Posted by vitch View Post
    I have apache 2.0
    The acces_log notice :


    does not mean that it's charged ?

    didn't found module ...

  7. #7
    vitch Guest

    Default

    My OS is Debian Sarge.
    i have reinstall manually mod_jy with tomcat-connectors-1.2.20-src.tar.gz INSTALL notes :
    Build for both Apache 1.3 and 2.0
    ---------------------------------

    If you want to build mod_jk for Apache 1.3 and 2.0, you should :

    use configure and indicate Apache 1.3 apxs location (--with-apxs)
    use make
    copy the mod_jk binary to the apache modules location

    make clean (to remove all previously compiled modules)
    use configure and indicate Apache 2.0 apxs location,
    then make.

    ./configure --with-apxs=/usr/sbin/apxs
    make
    cp ./apache-1.3/mod_jk.so /usr/lib/apache
    make clean
    ./configure --with-apxs=/usr/sbin/apxs2
    make
    cp ./apache-2.0/mod_jk.so /usr/lib/apache2
    And if i try to open an inexistant directory i can see a white page with :
    You don't have permission to access / on this server.
    Apache/2.0.61 (Unix) mod_jk/1.2.20 Server at 192.168.2.4 Port 80
    But i have a new problems
    I don't know it's a good idea but I'm trying to get last source
    cvs -d server:anonymous@www.open-xchange.com:/cvsroot/ co open-xchange
    and recompile with ANT and i have a new error message :

    debian:/home/dwl/oxcvs/open-xchange# ant -Dlib.dir=/opt/open-xchange/lib installBuildfile: build.xml

    prepare:

    patchVersionJava:
    [copy] Copying 1 file to /home/dwl/oxcvs/open-xchange/src/com/openexchange/server

    compile:
    [javac] Compiling 5 source files to /home/dwl/oxcvs/open-xchange/build
    [javac] /home/dwl/oxcvs/open-xchange/src/com/openexchange/imap/IMAPConnection.java:249: illegal start of expression
    [javac] <<<<<<< IMAPConnection.java
    [javac] ^
    [javac] 1 error

    BUILD FAILED
    /home/dwl/oxcvs/open-xchange/build.xml:116: Compile failed; see the compiler error output for details.

    Total time: 7 seconds

  8. #8
    mayank Guest

    Default

    Why not ur using an in-built Debian Repository to install+configure mod_jk+Apache
    I don't think there should be any prob installing manually, but if ur facing some probs, try using in-built Repo thru "apt-get install" ..
    It's also suggested in OX Hyperion docm.


    Quote Originally Posted by vitch View Post
    My OS is Debian Sarge.
    i have reinstall manually mod_jy with tomcat-connectors-1.2.20-src.tar.gz INSTALL notes :


    And if i try to open an inexistant directory i can see a white page with :


    But i have a new problems
    I don't know it's a good idea but I'm trying to get last source

    and recompile with ANT and i have a new error message :

  9. #9
    vitch Guest

    Default

    I have try to install with apt-get method but i have a problems with dependencies and the version of package for sarge is more old than required.
    I have installed sarge with netinstall and i think is not a good idea. If i can't found any solution i install a new os with dvd sarge release. Netinstall for sarge is bad.
    But i would try to found error with my installation.

  10. #10
    mayank Guest

    Default

    have u checked your mirror from where ur downloading packages and have u created local Repo in Debian ??
    If prob still persists, try using Debian-etch or Dapper-Drake.
    They r providing latest releases ..


    Quote Originally Posted by vitch View Post
    I have try to install with apt-get method but i have a problems with dependencies and the version of package for sarge is more old than required.
    I have installed sarge with netinstall and i think is not a good idea. If i can't found any solution i install a new os with dvd sarge release. Netinstall for sarge is bad.
    But i would try to found error with my installation.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •