Homepage | Products | OX Knowledge Base | Support | Try Now | Contact | Company
OX Logo
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    2

    Default Bugs with webmail

    Is this a normal ongoing issue? or is this my web provider not doing things right?

    I can only spam so many messages, like a few before the spam button no longer works.

    If I go into the spam folder. I can un spam the first message, but not the rest.

    If I try to open it up to hit not spam it opens up a legitimate message in my inbox or another spam message.

    Once in a blue moon after doing the above I think if I open the message a spam message will apear inside I assume it was one in the spam folder as I never saw that email before.

    Also the auto fill shows emails that I have never used plus mine.

    I can use my friends host, but they use this software too.

    Current host 1&1
    Firefox latest version, and previous versions
    Version at login screen Version: 6.22.2 Rev7 (2013-03-27 15:14:41)

    So it is pretty current....

    Thank you,
    Eric

  2. #2
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Germany
    Posts
    3,695

    Default

    Hi Eric,

    since the "Spam" integration is a custom plugin, this issue may be solved/escalated to OX by your hosting provider. Have you already tried to contact them?

    Cheers
    Martin

  3. #3
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    2

    Default

    Quote Originally Posted by Martin Braun View Post
    Hi Eric,

    since the "Spam" integration is a custom plugin, this issue may be solved/escalated to OX by your hosting provider. Have you already tried to contact them?

    Cheers
    Martin
    Why bother? Just gonna talk to a bunch of technology impaired Indians who will probably blame me?....

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •