Homepage | Products | OX Knowledge Base | Support | Try Now | Contact | Company
OX Logo
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    2

    Default Help with ox appsuite Installation

    Hello, I'm planning to use ox appsuite to replace horde webmail client. So I've installed appsuite with Imap Authentication using the online tutorial, everything went fine with the installation, but when I sign in with the email address and password of a email on appsuite portal I get "The account "mydomain.com" was not found. (CTX-0010)" Did I do something wrong?

    Server info: Centos 6.5, courier imap, ox appsuite 7.8

    imapauth.properties
    Code:
     # Set the login source
    com.openexchange.mail.loginSource=name
    
    # imap server ip or fqdn
    IMAP_SERVER=localhost
    
    # port on which the imap server is listening
    IMAP_PORT=143
    
    # set to true if connecting via imaps://
    IMAP_USE_SECURE=false
    
    # Socket I/O timeout value in milliseconds
    IMAP_TIMEOUT=5000
    
    # Socket connection timeout value in milliseconds
    IMAP_CONNECTIONTIMEOUT=5000
    
    USE_FULL_LOGIN_INFO=true
    
    ######### MULTIPLE IMAP SERVERS #############
     
    USE_MULTIPLE=false
    #############################################
    
    # Define the encoding for IMAP authentication
    com.openexchange.authentication.imap.imapAuthEnc=UTF-8
    Thank you in advance.

  2. #2
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Germany
    Posts
    494

    Default

    Hmm, we would need more information I'd say:
    - Do you only use 1 context and domain for all your users?
    - Did you actually create the context and the user(s) before you tried to login?
    (createcontext, createuser)
    - Is your context name matching your mail domain?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •