Homepage | Products | OX Knowledge Base | Support | Try Now | Contact | Company
OX Logo
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    2

    Default Outlook connector 7.2 doesnt synchronize Sent Folder

    Hi All
    I install the Outlook Connector Version 7.2.19.749 and use it with Outlook 2016. The Sync works except the Send Folders in Outlook there I didnt see any Mail.
    I get in the Sync the windows the error 0x800d1000 see Attached sceenshot
    2015-12-10 17_15_03-1&1 Mail Outlook Connector.jpg

    Is it a Problem from Mail Provider (1&1)? The Server has the Version 7.8.0 Rev10.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Southern Bavaria - where others spend their vacations :)
    Posts
    129

    Default

    Hi Blaumeise,

    Your screenshot: what's in the "Details!"
    It looks like a not mail conform mail address. What does the log has as comment for the last sync entry. E.g. search the log for "error" or "failed". It's not the OX that has an error, the OL doesn't always handle mail adresses "sane"

    Can u see the mails logged in in OX webmail? Maybe the first mail contains the error and the sync breaks with this first mail and sent in OL stays empty. I can only guess it, the error log is more helpfull...
    Or try this in web mail AppSuite: remove some mails from the sent folder to another folder and retry OL restart and resync of sent folder. If some mails can be seen now, the removed mails contain the reason for a sync break.

    HTH
    pro-ite

  3. #3
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    2

    Thumbs up

    Hi pro-ite
    Thanks for your help I found the Problemmail.I move the mail in a different folder every thing is working. When someone is interested on this mail, I can forwarded it. Only the connector hast the Problem, other Email Programms are working (emClient). I put the log below in this post.

    Thx a lot and Happy Christmas
    Blaumeise

    ---- Sync State ----

    Error importing folder contents (SST_FOLDERCONTENTS_IMPORT)

    ---- Message ----

    USM hat eine fehlerhafte Antwort zurückgegeben. (0x800d1000)

    ---- Location ----

    Ordner: /Gesendete Objekte


    ---- Details ----



    ---- Error Object ----

    {
    "code": 2148339712,
    "code_hex": "0x800d1000",
    "code_description": "USM error: unparseable reply or missing field",
    "state": 16,
    "state_description": "SST_FOLDERCONTENTS_IMPORT",
    "folder":
    {
    "path": "/Gesendete Objekte",
    "entryid": "000000008244530a23b47f44a0cf8ccb8d390835402a2a40f 409ebc943a54946bfee7390f0b9a6bf232a2a2301030000",
    "uuid": "c9eb09f4-a543-4649-bfee-7390f0b9a6bf"
    },
    "last_usm_call":
    {
    "func": "/usm-json/syncUpdate?id=cb1f884d-a2d2-46d2-b2da-1296b18ce406_82484333_40",
    "argument":
    {
    "folderid": "c9eb09f4-a543-4649-bfee-7390f0b9a6bf",
    "syncid": 1450640435091,
    "limit": 50,
    "sessionid": "cb1f884d-a2d2-46d2-b2da-1296b18ce406_82484333_40"
    },
    "reply":
    {
    "status": 1,
    "data":
    {
    "syncid": 1450641582916,
    "created":
    [
    {
    "id": "1447253913647882946",
    "folder_id": "default0/Gesendete Objekte",
    "flags": 32,
    "objectType": "mail",
    "uuid": "ec4a0790-54bd-4f3b-bb14-afbbd7857a91",
    "index": 1
    }
    ],
    "deleted":
    [
    "956fe27e-072f-45e0-bb17-7b2479b78f36",
    "8abcbd7d-36b7-45fe-92a7-fb4b0c41e917",
    "fb6b5df6-4c6b-4b66-ae06-107e4d7d215d",
    "e18b63fc-33fb-4bed-a127-513a0969d757",
    "f15b0925-a7b5-4ded-aac1-45e6db11e6df",
    "22a6a201-f468-4b69-8d38-43bc67b5b2b9",
    "b7cfd8cc-3703-46b2-bf65-a9c3c52eecbc"
    ],
    "errors":
    {
    "ec4a0790-54bd-4f3b-bb14-afbbd7857a91":
    {
    "data":
    {
    "id": "1447253913647882946",
    "folder_id": "default0/Gesendete Objekte",
    "flags": 32,
    "objectType": "mail",
    "uuid": "ec4a0790-54bd-4f3b-bb14-afbbd7857a91"
    },
    "errorCode": 6357274,
    "errorMessage": "Extra information for new object could not be read from OX server",
    "errorDetails":
    {
    "exception": "com.openexchange.usm.json.USMJSONAPIException ",
    "exception_message": "Error creating JSON data"
    },
    "errorStatus": 6
    }
    }
    },
    "errorCode": 0,
    "errorMessage": null,
    "errorDetails": null,
    "oxError": null
    }
    }
    }

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •