Homepage | Products | OX Knowledge Base | Support | Try Now | Contact | Company
OX Logo
Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    Default EAS Unable to veriy account information

    Hello,

    I have problem to bring everything to a big picture regarding EAS.

    OX has the following version:
    UI version: 7.8.1 Rev8
    Server version: 7.8.1-Rev8

    The package
    Code:
    open-xchange-meta-mobility
    is successfully installed and the appropriate bundle is active:
    Code:
    bundlename: com.openexchange.usm.eas status: ACTIVE
    When set up the iDevice manually or via on-boarding mechanism I receive the error message: "Unable to veriy account information".

    In the firewall log I see that the packages are being forwarded to the server but on the server itself I do not see any (error) messages. Maybe I am looking at the wrong log file?!

    Can you please give me a hint or describe the necessary steps what has to be done to get EAS up and running.

    Thank you in advance!
    BR

  2. #2

    Default

    Any hints are warmly welcome

  3. #3

    Default

    Went through the docu again and do not get what needs to be done to get EAS running?!
    In my humble opinion all necessary task are done:
    Package
    Code:
    open-xchange-meta-mobility
    installed.
    Commands
    Code:
    /opt/open-xchange/sbin/changeuser -c 1 -A oxadmin -P admin_password -u testuser --access-usm on --access-active-sync on
    and
    Code:
    /opt/open-xchange/sbin/changecontext -c 1 -A oxadminmaster -P admin_master_password --access-usm on --access-active-sync on
    issued
    Package open-xchange-push-mailnotify and even open-xchange-push-malpoll installed (Dovecot running).

    Still not working...
    Any ideas how to verify/check where the problem could be?
    Thanks!

  4. #4

    Default

    Is is that complicated?!

  5. #5

    Default

    I see the following in the Apache error log:

    [error] [client xxx.xxx.xxx.xxx] proxy: DNS lookup failure for: localhost_sync returned by /Microsoft-Server-ActiveSync

    Any ideas? Where are the Open-Xchange Professionals here? A bit disappointing...

  6. #6

    Default

    The error message was the key message. Based on it I have found the solution here in the forum. Works like a charm.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •