Homepage | Products | OX Knowledge Base | Support | Try Now | Contact | Company
OX Logo
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Michael Guest

    Default Groupware hangs at 90 %

    Hello

    Today I installed the new CVS Version

    When I start the Groupware in the Browser (Firefox) it hangs at 90 % (Initalizion)

    I found only an error in apache.log

    [Thu Jul 26 14:54:46 2007] [notice] Apache/2.2.3 (Debian) mod_jk/1.2.18 PHP/5.2.0-8+etch1 configured -- resuming normal operations [Thu Jul 26 14:55:21 2007] [notice] caught SIGTERM, shutting down [Thu Jul 26 14:57:37 2007] [notice] Apache/2.2.3 (Debian) mod_jk/1.2.18 PHP/5.2.
    0-8+etch1 configured -- resuming normal operations
    [Thu Jul 26 15:00:08 2007] [error] [client 10.0.0.31] File does not exist: /var/
    www/3rdparty, referer: http://10.0.0.207/ox.html

    Edit:
    On Machine with Iceweasle its working
    but one some Categorys in Administration , i can see in Menu , but nothing happens

    Sample: All Options under Mail, Contacts ...

    Any Idea ?

    Thanks

    Michael
    Last edited by Michael; 07-26-2007 at 03:19 PM.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Olpe, Germany
    Posts
    88

    Default

    It's due to a missing change of the deploy target at the build.xml.
    I posted a hot fix here:
    http://www.open-xchange.com/forum/showthread.php?t=489

  3. #3
    Michael Guest

    Default

    Now its running, only a problem with Signature.

    Thanks for your great work OX Team

    Michael

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •