Homepage | Products | OX Knowledge Base | Support | Try Now | Contact | Company
OX Logo
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    rolandm99 Guest

    Default [fixed] after update to 6.18 login hangs

    i recently updated to 6.18.

    now the web login hangs:


    Loading
    10%
    Loading Scripts and Content ... Please Wait ...


    Version : 6.18.0 Rev7 ( 2010-08-25 15:32:26 )


    any idea?
    Last edited by rolandm99; 09-16-2010 at 10:34 AM.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Germany
    Posts
    3,695

    Default

    Hi,

    have you cleared the browser cache?
    Have you applied the new apache settings? (see oxpedia quick install guides)
    Anything at the logs?

    Greetings

  3. #3
    rolandm99 Guest

    Default

    Hi Martin,

    finding the readme.txt descriping the new ox6.conf was not so easy.
    maybe it's a good idea to put the new ox6.conf into to rpm package.

    but after applying the changes descripted in readme.txt everythings
    works fine now.

    Thanks Roland

  4. #4
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Germany
    Posts
    3,695

    Default

    Hi Roland,

    we also added this configuration to the quickinstall guides and made it pretty clear with an additional forum post and release note entry. Perhaps we need to say it even louder

    Greetings

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •