Homepage | Products | OX Knowledge Base | Support | Try Now | Contact | Company
OX Logo
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    mani Guest

    Default oxinstaller problem

    The second step of the install script runs wrong:

    oxinstaller --oxdb-pass=passwd --admin-pass=passwd --maildomain domain.com

    The error-msg:
    initializing database (step 2/2)Server response:
    RMI module OXContextPlugin not available on server
    done

    Any ideas?

    Thanks
    mani

  2. #2
    neo Guest

    Default

    Did you download the context_light repository from CVS?

    cvs -d server:anonymous@www.open-xchange.com:/var/lib/cvs co open-xchange-admin-plugin-context_light

    It has been added to the wiki a few days ago.

  3. #3
    mani Guest

    Default

    Yes, have I.

    I started with my installation yesterday.

  4. #4
    Carsten Hoeger is offline Open-Xchange Professional Services
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    703

    Default

    Quote Originally Posted by mani View Post
    The second step of the install script runs wrong:

    oxinstaller --oxdb-pass=passwd --admin-pass=passwd --maildomain domain.com

    The error-msg:
    initializing database (step 2/2)Server response:
    RMI module OXContextPlugin not available on server
    done

    Any ideas?

    Thanks
    mani
    Please check/post logs /var/log/open-xchange/open-xchange-admin*

  5. #5
    mogox Guest

    Default Very similar problem..

    I'm having the same problem, but the first time I tried to run

    Code:
    #/opt/open-xchange/sbin/oxinstaller --oxdb-pass=secret --admin-pass=secret --maildomain quersystem.com
    initializing database (step 1/2) done
    Configuring services
    ...
    (Re)Starting Admin Daemon done
    initializing database (step 2/2)Error:
     Connection refused to host: 127.0.1.1; nested exception is:
            java.net.ConnectException: Connection refused
     done
    I telnet my127.0.1.1 on port 3306, and it worked fine, so I tried again, and I got this

    Code:
    root@qsubuntu:~/tmp# /opt/open-xchange/sbin/oxinstaller --oxdb-pass=secret --admin-pass=secret --maildomain quersystem.com
    initializing database (step 1/2) done
    Configuring services
    ...
    (Re)Starting Admin Daemon done
    initializing database (step 2/2)Server response:
     RMI module OXContextPlugin not available on server
     done
    The open-xchange-admin.log.0 has this:
    Code:
    Mar 14, 2007 1:12:10 PM com.openexchange.admin.daemons.Activator start
    INFO: Version: 6.1.0
    Mar 14, 2007 1:12:10 PM com.openexchange.admin.daemons.Activator start
    INFO: Name: open-xchange-admin
    Mar 14, 2007 1:12:10 PM com.openexchange.admin.daemons.Activator start
    INFO: Build: 0
    Mar 14, 2007 1:12:10 PM com.openexchange.admin.daemons.Activator start
    INFO: Admindaemon successfully started.
    Mar 14, 2007 1:12:10 PM com.openexchange.admin.daemons.AdminDaemon$1 bundleChanged
    INFO: open_xchange_admin changed to 2
    Mar 14, 2007 1:12:11 PM com.openexchange.admin.tools.AdminCache initOXProccess
    INFO: OX init starting...
    Mar 14, 2007 1:12:11 PM com.openexchange.database.Server getServerId
    SEVERE: Can't resolve server id for server: local
    Mar 14, 2007 1:12:11 PM com.openexchange.admin.tools.AdminCache initOXProccess
    INFO: ...OX init done!
    Mar 14, 2007 1:12:11 PM com.openexchange.admin.tools.AdminCache initCache
    INFO: Init Cache
    Mar 14, 2007 1:12:11 PM com.openexchange.admin.PluginStarter initCache
    INFO: Cache and Pools initialized!
    Mar 14, 2007 1:12:12 PM com.openexchange.admin.PluginStarter start
    INFO: Context-Light started!
    Mar 14, 2007 1:12:12 PM com.openexchange.admin.daemons.AdminDaemon$1 bundleChanged
    INFO: open_xchange_admin_plugin_context_light changed to 2
    Mar 14, 2007 1:12:12 PM com.openexchange.admin.daemons.AdminDaemon$1 bundleChanged
    INFO: open_xchange_admin_plugin_imap changed to 2
    is there a problem with my ox admin??
    Thanks!

    ==================
    Mogox
    http://www.quersystem.com

  6. #6
    ndsharp Guest

    Default

    I am having the same problem. Got a new CVS copy today.


    Anyone?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •