Homepage | Products | OX Knowledge Base | Support | Try Now | Contact | Company
OX Logo
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    140

    Default HowTo test Appsuite

    Hi,

    I have the following question. I wanted to test the current release together with th AppSuite.
    After installing the latest 6.22 I setup everything as explained in the HowTo.
    The installation worked well.
    So I was looking for the AppSuite and found some points.
    1) The current release (7.2x) needs grizzly
    2) the configure for grizzly is (at least for me) no so clear. I did not get it working neither for the OX
    nor for the App suite.

    3) Is the App Suite (7.2) free for testing, or will it only work with a valid license ?

    Is there an HowTo for setting up everything (Ox+App Suite) like for the Xchange ?
    I found the old Xchange docu very helpful, you could go through the steps and at the end
    you had something working. For the Appsuite it's a little bit jumping between various docs.

    But maybe I did not look at the right place ...

    Bye, Peer

  2. #2
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Germany
    Posts
    3,695

    Default

    Hi,

    AppSuite does not depend on Grizzly but features like OX Text requires it. Generally speaking Grizzly is the successor of our AJP connector towards the web server. There is some fine tutorial on Grizzly: http://oxpedia.org/wiki/index.php?ti...pSuite:Grizzly

    Of course you can use AppSuite "for free" as long as you consider the license terms (GPL and CC). It works with a valid license but that does not include professional support nor proprietary extensions like for Outlook or ActiveSync.

    There is a quick installation guide available for AppSuite as well: http://oxpedia.org/wiki/index.php?ti...e#quickinstall

    Since we're adding more than just OX6 features to AppSuite (well, it consists of apps, right?) setup is not as straight forward as OX6 but following these guides, you should get a ready to use system.

    Cheers
    Martin

  3. #3
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    140

    Default

    Hi,

    everything is working now, but I can not edit/see a document. I only get
    404 Not Found
    /appsuite/api/oxodocumentconverter?uid=1367838778219.9409&id=2&f older_id=28&filename=BGC_Brief.odt&version=1&mail_ folder_id=&mail_id=&attachment_id=&action=convertd ocument&convert_format=html&convert_action=beginco nvert&session=86a38ed849314efcb5f57da58b78b076

    Installed are
    open-xchange
    open-xchange-admin
    open-xchange-appsuite
    open-xchange-appsuite-backend
    open-xchange-appsuite-help-de-de
    open-xchange-appsuite-l10n-de-de
    open-xchange-appsuite-l10n-en-us
    open-xchange-appsuite-manifest
    open-xchange-authentication-database
    open-xchange-authorization-standard
    open-xchange-calendar-printing
    open-xchange-cluster-discovery-mdns
    open-xchange-core
    open-xchange-dav
    open-xchange-documentconverter-api
    open-xchange-documents-backend
    open-xchange-documents-ui
    open-xchange-eas-provisioning-core
    open-xchange-eas-provisioning-sms
    open-xchange-file-storage-cifs
    open-xchange-freebusy
    open-xchange-grizzly
    open-xchange-gui
    open-xchange-gui-l10n
    open-xchange-gui-l10n-de-de
    open-xchange-gui-l10n-en-us
    open-xchange-gui-l10n-es-es
    open-xchange-gui-l10n-ru-ru
    open-xchange-gui-l10n-zh-cn
    open-xchange-gui-l10n-zh-tw
    open-xchange-gui-loading-theme-defau
    open-xchange-gui-login-theme-default
    open-xchange-gui-mobile-redirect-plu
    open-xchange-gui-social-accounts-plu
    open-xchange-gui-themes-default
    open-xchange-halo
    open-xchange-imap
    open-xchange-l10n-de-de
    open-xchange-l10n-en-us
    open-xchange-manage-group-resource
    open-xchange-messaging
    open-xchange-messaging-sms
    open-xchange-messaging-sms-gui
    open-xchange-messaging-sms-gui-theme
    open-xchange-oauth
    open-xchange-online-help-de-de
    open-xchange-osgi
    open-xchange-realtime-atmosphere
    open-xchange-realtime-core
    open-xchange-smtp
    open-xchange-themes-default
    open-xchange-xerces-ibm

    Any idea ?

  4. #4
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Germany
    Posts
    3,695

    Default

    Hi,

    this is a known issue (check the forums) which will be resolved by 7.2.1 later this month. We have had some runtime dependencies to "documentconverter" which is a proprietary addon.

    Cheers
    Martin

  5. #5
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    17

    Default

    hi.
    7.2.1 is installed. but i have the same 404-error
    /appsuite/api/oxodocumentconverter?uid=1370587147445.8425&id=219 &folder_id=33&filename=unnamed.docx&version=2&sour ce=&attached=&module=&action=convertdocument&conve rt_format=html&convert_action=beginconvert&ses...
    i can create a document, but if i try to reopen the document, i get the error.

  6. #6
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Germany
    Posts
    494

    Default

    How do you reopen it?

    Opening a document opens the preview which what you likely do not have.
    Editing should open the documents in the editor though.

  7. #7
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    17

    Default

    Hi
    You are right. If i want to "open" i get that error.
    But edit works.

    Any idea how to fix it? Btw, i can't "open" none of my files. Seems to be a problem with "oxodocumentconverter".

    Quote Originally Posted by Wolfgang Rosenauer View Post
    How do you reopen it?

    Opening a document opens the preview which what you likely do not have.
    Editing should open the documents in the editor though.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •