Homepage | Products | OX Knowledge Base | Support | Try Now | Contact | Company
OX Logo
Results 1 to 3 of 3

Thread: ports

  1. #1
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    2

    Default ports

    Hi there,

    First of all I have to say that I am new on ox app suite, but enjoy it pretty much, so big thanks to the team at this point!
    My ox app suite server is running on debian7 on a local network and everything is fine.


    Regarding my issue:
    I would like to acces my ox app suite from outisde my LAN, using dyndns and port forwarding - therefore I did add a port forwarding on port 80 on my router (as I am currently accessing via HTTP, instead of HTTPS).
    When accessing the ox app suite from external (via dyndns) with my browser, the login screen is showing up, but after entering my credentials and logging-in, the site just reloads and I am back again on the login screen.

    For me it seems there need to be further ports opened/forwarded, which -unfortunately- I do not know.
    Could anyone tell me which ports I need to open/forward ?


    Thanks in advance.
    8igtball

  2. #2
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    253

    Default

    The HTTP(S) port is the only one you need for a browser. Are you sure your browser allows cookies from your domain?
    Are there any error messages in the browser console? Or in the server log?

  3. #3
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    2

    Default

    Hi there - thanks for your feedback.
    I am afraid my issue was related to bad configuraion in /opt/open-xchange/etc/server.properties

    Sorry for wasting your time.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •