Announcement

Collapse
No announcement yet.

After update no calendar, tasks and infostore

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • After update no calendar, tasks and infostore

    Dear all,

    After the update of this morning I have no more the calendar module, tasks and infostore. But I can edit my contacts

    So, do someone maybe have a solution or the same problem?

    If you need more informations please write me.

    Thanks,

    Orlando

  • #2
    Trying to reproduce this...

    //edit: OK, the current CVS Version seems to be broken - the login screen of the GUI hangs after login. This may be caused by major development work which is currently done, hope this will be fixed in the next cvs update.
    Last edited by Martin Heiland; 07-04-2007, 09:34 AM.

    Comment


    • #3
      It's really easy. I just need to login and the everything is disappeared.

      I've found no special log-entries. Everything seems to be fine.
      When I go to the Settings/Portal, I can only set how many mails I want show. The other 3 boxes (calendar, tasks and infostore) are grayed out and there is written "hidden".

      I have also deleted the database and created a new one. Nothing happens. And I have restore the groupware and admin part from yesterday, but still the same problem.

      Orlando

      Comment


      • #4
        Hi, i restored the GUI from 20007-07-01, and it works again. Forget the above information about the GUI which hangs on login - i have exactly the same problem like you with the today's build. This is caused by some modularization work... seems the modularized a bit too much in default install
        Last edited by Martin Heiland; 07-04-2007, 09:49 AM.

        Comment


        • #5
          Here's a workaround for enabling these modules again:
          open-xchange-gui/js/global.js:
          var oModules = ...

          Just set the "false" entries to "true"

          Greetings

          Comment


          • #6
            seems to be fine now. thanks

            Comment


            • #7
              there is still a little problem. since the gui update i can't create new tags.

              Comment


              • #8
                Fixed the disabled module problem. Will be available with the next CVS sync. I'll also check the Tag problem.

                Comment

                Working...
                X