Homepage | Products | OX Knowledge Base | Support | Try Now | Contact | Company
OX Logo
Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Default Two bunldes with status RESOLVED

    Hello,

    I update Open-Xchange 6.20.0 Rev.8 to the latest 6.20 Revision.
    Everything seems to work, but listbundles shows to bundles as resolved:

    /opt/open-xchange/sbin/listbundles | grep R
    bundlename: com.openexchange.charset status: RESOLVED
    bundlename: com.openexchange.push.udp status: RESOLVED

    "chown -R open-xchange:open-xchange /opt/open-xchange/etc/groupware/osgi" doesn't resolve the Problem.


    Here the information of my system:

    The Open-Xchange Server version
    Open-Xchange 6.20.7 Rev18 (2013-05-14 08:01:04)

    The operating system and version
    Debian 6.10.0
    Linux version 2.6.32-5-686-bigmem (Debian 2.6.32-48squeeze6) (jmm@debian.org) (gcc version 4.3.5 (Debian 4.3.5-4) ) #1 SMP T

    The Java vendor and version
    java version "1.7.0_80"
    Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.7.0_80-b15)
    Java HotSpot(TM) Server VM (build 24.80-b11, mixed mode)

    A list of all installed packages
    open-xchange.txt in attachement

    A list of all available bundles and their status
    listbundles.txt in attachement

    List of running Open-Xchange Server processes
    ps.txt in attachement

    Log files
    see attachement (folder open-xchange)

    Attachement:
    2015-11-12 OX6.20.7 Rev18.zip

    Thanks,
    Antonio Lopez

  2. #2

    Default

    Hello,

    is someone here who can tell me something about the two bundles which are not working:
    - com.openexchange.charset
    - com.openexchange.push.udp

    For which functions are they used?

    Which problems must i expect when these two bundles are not working?

    Any hints to debug the problem?

    Thanks,
    Antonio Lopez

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •